Dragos Sorin Nicula

Jiji ia atitudine

Urmaritul penal Gigi Becali si gagicuta Elena Basescu vor sa reprezinte Romania in Parlamentul European, spre indignarea celor care mai avem putin creier si amuzamentul presei occidentale !

Si pentru ca prostii au o capacitate iesita din comun de a se gasi unii pe altii, de a se organiza in turme si a poza in oameni providentiali, dar mai ales de a se intelege bine intre ei si de a se lauda unul pe altul, Jiji a gasit nimerit ca n’ar strica s’o pupe putin pe Elenush prin partile moi, de la o distanta de maxim un milimetru!…

Iata cateva din mostrele de intelepciune de penitenciar ale actualului antrenor stelist…, pretendent la functia de prim-ministru in viziunea marelui poet contemporan si salvator de neam, Corneliu Vadim Tudor…

“Eu, spre deosebire de alţii, am o părere bună despre Elena Băsescu. Ştiţi de ce? E o fată drăguţă, o fată frumoasă, care am înţeles că a făcut studiile prin America, o fată care ar apărea frumos în Parlamentul European”, a declarat Gigi Becali.

“Mai bine decât alţii să fie ea. Ce credeţi, că alţii sunt mai deştepţi decât Elena Băsescu? Până la urmă nu e puştoaică. Decât să nu facă nimic în Parlamentul European, mai bine să ajungă acolo o fată frumoasă. Oricum nu fac nimic acolo. Nici nu fac nimic, nici frumoşi nu sunt. Măcar să vină Elena Băsescu, care e frumoasă, care mai vrăjeşte pe acolo, mai face ceva pentru România”.

Întrebat dacă îşi va lăsa fiicele să activeze în politică, preşedintele PNG-CD a spus: “Pe fetele mele nu am să le las niciodată în politică. Părerea mea este că politica este pentru bărbaţi. Nu spun asta din misoginism. Până la urmă o să ne oblige să jucăm şi cu trei femei într-o echipă de bărbaţi. Sunt adeptul a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Adică bărbaţii să se ocupe de treburile bărbăteşti, iar femeile de treburile femeieşti”.

Pe de altă parte, întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va obţine mandatul de eurodeputat, liderul PNG-CD a răspus: “Primul lucru pe care-l voi face în Parlamentul European este să-mi fac crucea şi să spun Tatăl Nostru. Voi face rugăciunea pentru români, nu pentru mine. Mie mi-a dat destul Dumnezeu”. ( Sursa: Mediafax )

Ce’i apropie oare pe acest ins si pe individa ?…

Greu de ales…, as fi tentat sa spun TOTUL , incepand cu IQ’ul si terminand cu felul in care au urcat in prim’planul vietii publice !

Ce mai poti sa comentezi pe declaratiile astea ? Inca o confirmare a faptului ca cine se’aseamana, se’aduna !

Avem un talent bolnav, aproape malefic de a cultiva prostia si alte “virtuti inrudite”, de a le promova cu incapatanare si de a le vinde la export, sa vada toata lumea ce oameni de valoare avem si cat de tare ne mandrim cu ei…

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Tagged on: ,

4 thoughts on “Jiji ia atitudine

 1. atreides

  Adanc le zice nea Jiji…Hai s-o luam si altfel: toate categoriile intelectuale in tara asta trebuie sa fie reprezentate in PE, si cum exista p’aici si un numar de imbecili, trebuie sa-i reprezinte si pe astia cineva, saracii, nu?

 2. RAMONA

  Pana la urma este si el om ,Gigi nu era asa dar lumea asta rea l-a determinat sa fie ciuca batailor,asta pentru ca l-au depasit evenimentele .Din cauza sufletului bun pe care il are a fost mintit,prostit,inselet si toate “datorita”persoanelor aflate pe langa el.Daca o persoana din anturajul lui ii spunea :”D-le Becali sunteti iubit de romani ,aveti priza la public datorita limbajului d-vs,etc”.Era de ajuns un’ sa afirme prosteli d-astea caci hop si ceilalti .Sincer imi pare rau ca a ajuns Becali in halul asta .Poate ,daca era in alta tara care nu se chema Romania,lucrurile erau puse in pagina altfel .

  1. Dragoş Sorin Nicula

   Nu vreau decat sa se vada cine o sustine pe EBa !!!
   Cred ca e relevant pentru ea ! 🙂

Leave a Reply!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly