Mihai Gâdea

Never say never !

06.04.09

Mihai Gâdea: Eu nu l-am invitat niciodată la „Sinteza zilei” şi-mi aduc aminte că am avut o emisiune cu domnul Octavian Paler când vorbea revoltat despre becalizarea României. A vorbit timp de 30 de minute revoltat despre becalizarea României şi i-am spus, domnule Octavian Paler, vă promit un lucru, era revoltat şi de faptul că este invitat, nu exista emisiune de la „Folclorul în România”, până la toate talk-show-urile de seară să nu fie prezent şi i-am spus vă promit că în această emisiune nu va fi niciodată invitat domnul Gigi Becali, la care domnul Octavian Paler s-a uitat la mine şi a spus, ştiţi, uneori mai e nevoie de audienţă, şi i-am spus niciodată.

21.04.09

Invitat: Gigi Becali.


I rest my case!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

13 Comments

 1. Reply

  DSN,nici nu m-am uitat la emisiune intrucat stiam ce a a spus intr-o emisiune fata de maestrul Octavian Paler ,Mihai Gadea,dar nu depinde de el si ma gandesc in ce postura s-a aflat!,o seara frumoasa becalizata! 🙁
  p.s.iti recomand un blog sa citesti ,intrucat tema este asemanatoare!
  http://felicia1972.wordpress.com/

  • Dragoş Sorin Nicula

   Reply

   Tocmai de aceea nu e bine sa fii atat de categoric in atitudine, atunci cand nu esti patronul televiziunii la care apari, pentru ca risti sa ti se intample asa ceva…, fiindca nu depinzi de tine!
   Voiculescu nu l’a obligat pe Mihai Gadea sa trambiteze felul in care se raporteaza la Becali, pentru ca apoi sa fie nevoit sa il invite in emisiune!

 2. codeus

  Reply

  Dragos io nu am probleme ca Gadea una a spus si alta a facut, da frate suntem “bombardati”zilnic pe toate caile deja ma gandesc serios inchid cu tatu televizorul sau incep sa ma gandesc sa fac aprovizionare cu distonocalme.da chiar in doua emisiuni una dupa alta pe acelasi post e prea de tot.citeste ce am postat la mine mai devreme.

 3. Dragoş Sorin Nicula

  Reply

  Ma indoiesc ca ma citeste Mihai Gadea… Desi n’ar strica sa o faca!

  • Dragoş Sorin Nicula

   Reply

   Ok! Poti sa’i transmiti mai multe pe forumul emisiunii sale!

 4. mihneagraur

  Reply

  Corectă remarca. De fapt, Cristoiu s-a retras la timp din emisiune, înainte de a fi părtaş la o chestie care îi pute.

  • Dragoş Sorin Nicula

   Reply

   Nici cu Cristoiu nu mi’e rusine, sa fim seriosi, ar si el, ca multi dintre noi, lucruri pe care i le putem reprosa, cu argumente destul de bune.

 5. Muresan Eugenia

  Reply

  Va rog sa-l mai temperati pe domnul Valentin Stan si sa-i mai reduceti dinlungile si plicticoasele inregistrari.Multumesc!

  • Dragoş Sorin Nicula

   Reply

   😀
   K, dar nu bag mana in foc pt faptul ca Mihai Gadea mi’ar citi blogul ! 🙂

 6. Muresan Eugenia

  Reply

  Va rog sa-l mai temperati pe domnul Valentin Stan si sa-i mai reduceti dinlungile siplicticoasele inregistrari.Multumesc[D][S][N]>>Domnului Mihai Gadea ComentsFeed…

 7. alex

  Reply

  Domnule Gadea, va salut sunt un baiat in varsta de 17 ani, si sunt scarbit ce se intampla in tara asta .Vreau sa va intreb ce s-a intamplat cu domnul Stan de nu mai apare imi este dor de el si sper sa revina.Aveti cea ma grozava emisiune tineti-o tot asa.

Leave a Reply!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow on Feedly
%d bloggers like this: