Mai tineti minte cand facea Roberta pe placintareasa neamului ?… Intre timp, Udrea se dovedeste si ea o pofticioasa de anvergura, mare fana a stiuletelui de porumb… ( nu va ganditi, ba nenorocitilor, la prostii, e vorba de popcornul cu care nu se sfieste sa se indoape public din belsug.. ! )


Ei bine, in perioada asta, divele din Modrogan „bucataresc” si glasuiesc ceva de speriat… ( as fi zis … „cotcodacesc”, dar nu am vrut sa se simte nimeni vizat, in mod special… 😉 )

Udrea: Boc a fost indulgent cu „vocile critice”. PDL are nevoie de disciplină. Sulfina Barbu acuză conducerea PDL că este „spectator” la prăbuşirea formaţiunii în sondaje; si tot ea,  ar fi o greşeală ca PDL să-i piardă pe Voinescu, Macovei şi Preda. Anastase: Nu e cazul să ascundem că sunt probleme în PDL.

Femei de toata isprava, cele trei au inceput sa macane la camere, ca deh, tre’ s-o faca si p-asta cineva… Nu poti sa-i lasi numai pe Hoara si pe Igas, ca iese nasol…

Da’ ce-o fi cu clampanitoarele de serviciu de au devenit asa ciripitoare ?… Pai, eu stiu ?… Vreo sugestie din „padurea tutelara” ?… Emile, ce zici ma, ti se pregateste ceva ?!…

Ca sa intelegeti mai bine statutul si anvergura lui Emil Boc in propriul partid, nu vreau sa fac decat o remarca… In timp ce divele au vorbit public si transant despre persoana sa, umilul premier si presedinte de partid, a declarat asa: „Aceste lucruri le discutăm în partid şi nu în afara partidului”.

Foarte – foarte misto acest Emil Boc…, abia daca mai reuseste sa miaune ceva ( domnu Voinescu, nu va simtiti dom’le vizat, ca nu e cazu’… Dumneata esti baiat dastept si ai remarcat ca oamenii sunt unici si irepetabili, ca alt Basescu nu mai exista si ca va trebuie altceva… Sunt si eu curios sa vad ce veti pune in loc… :)) )

Pana una-alta, abia astept sa vad care-i urmatorul ( sau urmatorii) pe care ii sacrifica matelotul pe catargul propasirii materiale a partidului… Si mai e si pardalnica asta de guvernare, care -i buna, nu zic nu, banutu…banut, mancarica…mancarica…, jupanica…, jupanica…, dar mai rau e cand vine scadenta, ca de venit, tot vine odata si-odata!

Oricat de prosti si mamaligari or fi romanii astai, si s-a demonstrat ca sunt, eu nu vad pe unde-ar mai putea scoate camasa ( sau iile, ca tot vorbim de partea feminina ), aceasta adunatura pestrita de portocalii, care au facut din plin dovada nepriceperii lor, a nepotismului, a pungasiei si a incapacitatii lor de a guverna in  interesul public.

Oamenii sunt deprimati , resemnati, dar sunt sanse ca la un un moment dat, frustrarea lor sa se transforme in furie , iar dorinta de razbunare si ura, sunt sentimente foarte puternice. Iar daca mamaliga nu explodeaza fizic, o poate face ( si eu cred ca o va face) la nivel mental si sentimental !

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Amazoana popcornului, plăcintăreasa și sulfina sunt foarte vocale”

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.