In cuvinte…, parafrazandu’l pe Margineanu, putem rezuma astfel:

Melci ( Crin Antonescu si PNL ), scoici ( Mircea Geoana si PSD ), raci ( Traian Basescu si PDL ), craci – craci au avut toti…, dupa cum s’a putut observa prin gradenele din spatele fiecaruia… 😉

In paranteza fie spus, nu stiu cine a castigat confruntarea, mai degraba as spune ca nu a castigat’o nimeni. Va pot spune insa cine a pierdut’o: Traian Basescu, cel care a fost din nou „pamant”; Geoana a fost in nota obisnuita, poate mai bun decat credeam, iar Antonescu a parut iesit din forma, a lasat impresia ca se straduieste prea mult si ca e constient ca are de recuperat; a punctat, dar insuficient dupa parerea mea si in plus a ratat unele momente care i’ar fi putut fi favorabile. La general, i’as da la egalitate pe Antonescu si pe Geoana, poate cu un plus de partea liberalului, la impresia artistica, iar pe Basescu destul de mult in urma celor doi ( poate sunt subiectiv, dar seara, privita in ansamblu, a fost aproape un dezastru pentru Basescu).

In imagini…, a fost cam asa ! 😀


P.S. Si o dedicatie, fara numar desigur…, din partea alegatorului roman, pentru politicianul roman… (+18)


UPDATE : Cine a câştigat marea confruntare. Cum s-au văzut din sală Băsescu, Crin şi Geoană

UPDATE: Dupa dezbatere

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

7 thoughts on “Analiza confruntării dintre Crin Antonescu, Traian Băsescu si Mircea Geoană”

 1. Stii de ce a lasat impresia Crin ca se straduieste prea mult? Nu are in spate aparatele celor doi. Nu ca e mai bun, mai rau, mai mic, sau mai in spate in sondaje. Ci pur si simplu pt ca ii lipseste aparatul, masina de vot.

  La cald e normal sa fii subiectiv… Dar mi se pare o analiza buna.

 2. NU INTELEG DE CE LOVITI IN DOMNUL PRESEDINTE BASESCU PENTRU CA ESTE PRESEDINTELE IN EXERCITIU AL ROMANIEI SI SPRE DEOSEBIRE DE DONMUL GEOANA SI DOMNUL CRIN ARE O TARA SI VREO 26MILIOANE DE ROMANI DE CONDUS,INDIFERENT DE CULOAREA LOR POLITICA.CEI CARE AU EFECTUAT SERVICIUL MILITAR AR TREBUI SA SE GANDEASCA CA AU JURAT SA-SI APERE TARA SI PRESEDINTELE.

 3. Uite poate pentru ca nu am efectuat servicul militar, ce zici de asta ?…
  Sau poate pt ca imi place sa scot in relief tarele unei persoane, cu scopul de a le indrepta…, cine stie, in niciun caz din interes politic!

 4. CRIN E CEL MAI BUN!
  CRIN E VIITORUL ROMANILOR!
  VOTEZ CRIN ANTONESCU!
  VOTEAZA SI TU!!!!!!!

 5. DACA VOTEZI SI TU, SUVEICA SE BLOCHEAZA SI AVEM UN PRESEDINTE CU BUN SIMT!
  HAI SA-I INCURCAM PE HOTI!
  VOTEZ CRIN ANTONESCU!
  VEGHEZ SA NU NE FURE HOTII!
  VOTEAZA SI TU!

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.