In sfarsit, am vazut si noi ceva focuri de artificii !… 😉

P.S. Politic vorbind, Jucatoru’ e-n stare grava, il tin portocalii cu perfuzii, conectat la aparate!…

Prognostic rezervat ! 😀

UPDATE: Bonus pentru seara de sambata, aveti si partea a doua a interviului dat de “El Presidente” !

Lectura placuta va doresc!

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

13 thoughts on “Analiza confruntării dintre Crin Antonescu si Traian Băsescu”

 1. Incredibil .Basescu a avut totul pregatit .Citea de pe foi.Si cu toate astea a pierdut .
  Nu mi-a venit sa cred.
  In ceea cel priveste pe Geoana lumea se cam astepta sa nu apara .Este un las comunist care nu as vrea sa ne conduca tara.

 2. Personal ma asteptam sa piarda, dar nu sa fie atat de jalnic.

 3. unde-i analiza? va amagiti ,mai draga! Cititi si analizele de altfel petinente de pe alte forumuri ,nu concluzii subiective si exaltate .
  A venit pregatit ca semn de respect ptru alegatori , crezind ca trebuie sa se dezbata probleme serioase si de interes. Individul vostru nu a vrut sa se angajeze la o asemenea dezbatere ,ptru ca nu este in stare..El a continuat sa se comporte ca si pina acum.Sloganuri ieftine si atacuri suburbane..Sfirsitul dezbaterii a fost concludent si jalnic ptru C.Antonescu..S-a folosit ca un las de faptul ca presedintele i-a lasat ca un gentlemen ultimul cuvint si l-a atacat miseleste..Daca voi credeti ca l-a “batut”,atacindu-l cu EU cu sotia sa alaturi, si folosindu-se de povestea cu flota (o ciorba reincalzita) si mistouri de” bagabontel “,atunci sunteti si voi jalnici..Nu stiti ce sa cereti unui presedinte de stat..E adevarat insa ca daca ati privit dezbaterea ca pe un meci de box ,da l-a batut,dar cu ajutorul loviturilor sub centura.Arbitrii insa(alegatorii) au sa-l anctioneze la vot si-l vor trimite pe tusa..Voi cred ca sunteti printre cei 4000 de alegaturi din sectorul doi unde a candidat ptru cam.deputatilor..

 4. Lasa’ma sa ghicesc!… Esti o alta admiratoare a doamnei Elena Udrea… 😀
  P.S. Esti mult prea subiectiva, crede’ma!

 5. Basescu nu are atuurile necesare pentru a avea castig de cauza intr-o dezbatere directa televizata. El este tipul de comandant care este obisnuit sa i se de tot timpul dreptate. Cand nu i se da isi pierde mintile.
  Gesturile la care s-a pretat traian Basescu sunt demne de o carciuma comunala si nu de Palatul Cotroceni.

  Mircea Geoana a incercat sa castige prin neprezentare lansand ipoteza cu blatul. Aceasta ipoteza nu face altceva decat să-l discrediteze pe insasi Mircea Geoana. Dupa cum au mers confruntarile nu putea fi vorba de un blat. NUmai un surd ar fi ptutu crede asta.

  Crin Antonescu cred ca a iesit cel mai bine din toata dezbaterea. Chiar si in ceea ce priveste acuazatia lui Traian Basescu referitoare la sotia lui Antonescu, lumea in general simpatizeaza cu victima unei astfel de acuzatii, nu cu acuzatorul.

 6. Cert e ca Geoana a pierdut un bun moment de a demonta anumite “mituri” privitoare la propria persoana.

 7. Vai, ce dor imi era de jivina asta rosie – numita Stely, fosta activista PCR, actualmente catea de pripas la poarta lui AVP.

 8. pe linie profesionala femeia este egala cu barbatul Unde a-ti vrea sa lucreze femeia e.udrea. m .musca. r . veber .r .anastase .o. vasilescu… eu cred ca lanca barbati.D-zeu n-ea facut dupa chipul sau “fizic si spiritual frumosi CIne sa ne reprezinte pe noi cei ca D-zeu.D-na basescu este o d-na si era pregatita pt.orice. Cate nu se vor spune in campanie ca doar nu este prima si ultima.Dansa a auzit clar ca iubeste femeile deoarece are 3 fete in familie [plural]Daca gandim altfel FEmeea universului este MAICA DOMNULUI FEMEIA biolocica este sotia >Femeia profesionala este cea de la slujba [serviciu] Pe fiecare le iubeste limitat cooform legilor existente pana la data actuala a tarii.Daca sotia Basescu ar fi aplaudat ar fi zis ca seamana cu nustiu cine…ce ati fi vrut sa faca . Decesul unui partenere la varsta frageda trebuie sa traga un semnal de alarma pt.toti. Nu o luati ca o ura.Sa ne intereseze mult pana la ce nivel cultural sunt si nu micimea lui In plus nu toti au darul vorbirii. Trebuie sa comparam cum gandeste un tanar sau unul in varsta pe langa faptul ca fiecare trbuie uns cu doate alifiile[diplomat]

 9. Iti sugerez doar sa privesti reactiile ei. Atat! ( si sa citesti macar o carte despre limbajul trupului, daca nu ai facut asta deja)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.