Gata si cu alegerile astea stupide ! Ce sa spun…, mare branza !…

Eu n’am votat, n’aveam cum ! Voi, cei care ati mers la urne, cum va simtiti acum vazand ca totul a fost in zadar ?

Nu discut aici neaparat procente, dar hai sa vedem cateva lucruri de bun simt !

Romania este o tara in care se aud bine vocile imbecililor si ale mentalitatilor comuniste !

Dovada sta in faptul ca aproximativ 60 % din procente sint castigate de 2 partide care provin din fostul Partidul Comunist Roman si in randul carora sint fosti simpatizanti, colaboratori si protejati ai regimului ceausist.

Aceleasi 2 partide si’au mintit proprii alegatori si pe romani, in general, in urma cu numai cateva luni; cum reactioneaza electoratul roman la acesta mizerie ?…

Pai reactioneza ca tampitu’ . In loc sa’i taxeze pe oamenii astia care dupa ce l’au mintit, isi arata pe deasupra si incompetenta, romanii ii voteaza din nou la greu pe aceiasi indivizi.

Pai bai romanilor, nu vedeti ma ca sintem prosti ? Da, astia care ati simtit nevoia sa votati astazi, sinteti chiar mai prosti! (Intentia  nu este de a va jigni pe cei care ati facut asta, va respect optiunea si ideile tuturor, dar inainte de orice va respect pe toti, ca persoane; intentia este de a va arata ca sinteti incapabili sa reactionati si sa ii sanctionati pe cei care va mint)

Pe cine ati votat ma ? Pe cine ? Eu n’am avut pe cine si pentru ca nu am avut pe cine, am stat acasa. Am stat acasa pentru ca nu am vrut sa fiu complice la alegerea unor oameni demni de dispret  si care nu merita nimic, cu atat mai putin sa’i votez pentru a ma reprezenta.

Ce ati realizat daca ati fost la vot ? Care este succesul vostru ?

Mie mi se pare ca nu ati reusit mare lucru… Eba s’a ales ! Ce insulta mai mare pentru noi toti, decat aceea de a fi reprezentati de un asemenea om ?…

Ba, deci nu ati inteles ce ni se intampla ? Ne reprezinta ELENA BASESCU BAMBOOISTA!!! Aia care pana ieri era incapabila sa articuleze doua fraze !

Poate doar faptul ca vom fi reprezentati de Vadim Tudor si Gigi Becali este mai teribil! In plus, cetatenii de etnie maghiara si’au facut datoria, si’au atins scopul, bravo lor ! PNL s’a facut de ras, un scor jenant pentru  un partid aflat in opozitie ! PSD si PDL merg cap la cap, fara nicio apasare, impasibili, razandu’ne in fata si spunandu’si… ” Uite ba ca iar i’am prostit pe fraieri !”

Deci, la ce v’a folosit ca ati fost azi la vot ? La  mai nimic, daca ma intrebati pe mine! Ceea ce trebuia sa se intample, s’a intamplat oricum; s’ar fi intamplat si fara prezenta voastra ! Baietii o rezolva cu sau fara prezenta voastra ! Vorba unora…, softu’ face minuni ! ( Uitati ce procent „la milimetru” a scos fata lu tati !!! )

S’au ales tot prostii, hotii, mascaricii, javrele si comunistii ! Si 2-3 oameni seriosi…dar nu e prea putin ? E al dracu de putin, zau asa !

Considerati ca votul vostru foloseste la ceva ? Nu aveti senzatia ca ati votat in zadar, ca demersul vostru nu a influentat decat intr’o masura foarte mica rezultatul acestor alegeri ?

Hai sa ne uitam putin la procente si sa facem un exercitiu de imaginatie!…

Am sa va propun un scenariu …

In conditia in care psd si pdl merg cap la cap, putem sa ne gandim ca acelasi lucru va fi si in toamna la prezidentiale ! Si atunci intra in joc perdantii; pnl va merge cu psd, udmr cu pdl; cine va decide numele viitorului presedinte ?

Simplu: Partidul Romania Mare, adica Vadim Tudor ! El nu va sustine niciodata pe cineva care este sustinut de maghiari, de unde rezulta ca deocamdata, Mircea Geoana este favorit sa castige Cotrocenii.

Ce a facut Traian Basescu, simtind pericolul ?

Simplu, l’a infiltrat pe Gigi Becali in ograda lui Vadim !

Pionul otravit ar putea fi decisiv in meciul anului 2009 !

Ei bine, cum ar fi sa am dreptate ?… 😉

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.