Ii ascult discursul presedintelui Basescu din Parlament!

Trebuie sa spun ca individul are momente cand se transforma intr’un om politic teribil !

Nu am putut sa nu remarc o miscare tactica de forta, aducatoare de voturi, dar diabolica!

Ce a zis presedintele: a mentionat ca va cere guvernului roman modificarea legislatiei pentru ca cetatenii moldoveni care vor sa devina cetateni romani, sa poata beneficia in conditii mult mai rapide de acest drept!

Interesanta propunere, si mai ales momentul in care apare ea in prim-planul vietii publice !

Domnul Basescu incearca sa’si apropie niste voturi la viitoarele alegeri, mizand nu numai pe sentimentul romanului de rand, sensibil la problema Moldovei sau mai bine zis a Basarabiei, cat si pe eventuale voturi care ar putea veni de la noii cetateni romani racolati de dincolo de Prut!

Uneori, Basescu muta incredibil!

Sa vedem cum vor raspunde ceilalti potentiali contracandidati !

Update: Traian Băsescu a declarat în cadrul unei emisiuni tv la postul public de televiziune, că există în acest moment peste 800.000 de cereri din partea cetăţenilor Republicii Moldova care doresc cetăţenie românească.

Alt update: Traian Băsescu despre Mircea Geoană… „Nu poate dormi dacă … Cum se duce acasă la mama-soacră să spună: astăzi am venit şi n-am fost suficient de bărbat să-l înjur pe Băsescu. Se duce întâi mă înjură de două ori şi pe urmă merge acasă”, a spus Băsescu, menţionând că nu-i răspunde acestuia, ci doar oferă o explicaţie de ce simte liderul PSD nevoia să atace tot timpul preşedintele.

Minimalizarea principalului contracandidat si plasarea lui intr’un context care sa il ridiculizeze, pentru a crea impresia ca acesta nu reprezinta nicidecum un personaj important, care poate constitui la un moment dat o alternativa la actualul presedinte, este si aceasta o metoda prin care Traian Băsescu incearca sa il discrediteze public pe Mircea Geoană!

Cu alte cuvinte, Băsescu incearca sa transmita alegatorilor exact ceea ce spune si vorba aia greaua, cu vulturii si cu mustele!

Asa ca Geoană ar cam fi cazul sa se dea repede de trei ori peste cap, ca’n basmele lu’ Ispirescu, si sa se transforme in ce’o sti el si consilierii lui mai bine, daca vrea sa fie credibil si sa’l ia lumea in serios, pentru ca din postura de musca, e greu sa faca vreo smecherie la toamna.

De vazut care va fi tactica lui Băsescu fata de Crin Antonescu, in momentul in care si acesta isi va anunta oficial candidatura! Tind sa cred ca va folosi aceeasi stratagema, a aruncarii in derizoriu a oricarui contracandidat!

Inca un update: Incep sa cred din ce in ce mai tare ca aveam dreptate cand spuneam ca lui Traian Basescu ii trebuie niste voturi de dincolo de Prut! Dovada – Iata ce face guvernul Boc, la 24 de ore dupa anuntul lui Basescu !

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Băsescu. Ce lovitură!”

  1. In zadar flamura verde… Castiga 50-100 de voturi dar pierde de mii de ori mai multe! Va pierde voturi de la fostii simpatizanti PD-L, deziluzionati de alianta nefireasca cu PSD si de la multi din cei care l-au votat ca „sa traiasca mai bine” si acum au realizat ca o duc ca vai de lume. Lumea s-a cam saturat de acest Basedinte. Ar fi timpul sa votam altceva! Ce? Vom vedea!

  2. In mod sigur trebuie altcineva, si asta nu pentru ca am avea ceva cu Basescu, ci pentru faptul ca acest om a demonstrat deja de ce este in stare, si mai ales de ce nu este in stare.

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.