Stati usor, ca nu si-a semnat Basescu demisia, nu s-a descoperit „regina” spagii de la vami, nu s-au impacat Columbenii, n-a fost condamnat definitiv Bercea Mondial, n-a mai scris nimic Udrea de sexgate-uri pe blog, Romania inca n-a iesit din criza. Nu, nimic din toate astea!

Pai si-atunci, ce-ti veni, ba nene?… imi veti spune voi. Pai, m-am gandit eu ca daca tot vine martie si-o sa tot tina el asa, mult si bine, de poimaine incolo, blogul –  care si asa a cam lenevit grav in ultima vreme -, sa se puna la dispozitia dumneavoastra doamnelor si sa va primeasca cu interes scriitura acelora dintre voi care se vor arata indeajuns de curajoase si de interesate de acest experiment din colectia „primavara inzapezita… ” 🙂

La sfarsitul lunii, promit sa  scriu si un text in care se vor regasi opiniile mele.

Mai jos, puteti citi ceea ce au primit deja o parte din persoanele vizate din lista de pe Facebook, pentru a vedea ce se doreste de la voi! Invitatia se adreseaza insa tuturor cititoarelor, nu numai lor; asa ca, daca credeti ca aveti ceva de spus, indrazniti; indiferent care este punctul vostru de vedere cu privire la subiect, oricat de controversat va fi el sau de banal, este binevenit.

„Cum ar fi daca voi, domnisoarele si doamnele care imi faceti bucuria de a va citi aproape zilnic postarile de pe Facebook, v-ati gasi timp si, vreme de 2-3 paragrafe, ati scrie cate un text, asa cum simtiti voi – ceva ce ati gandit, dar nu ati exprimat niciodata pana acum – , despre aceasta frumoasa si capricioasa luna a lui martie si semnificatiile ei, intr-o maniera „extrem de personala”. ( sunteti libere sa scrieti in ce nota vreti voi, abordarea subiectului va apartine in totalitate)
Gandurile voastre vor aparea pe intreg parcursul lunii martie, pe blogul „care este” [D][S][N] si , zic eu, se va dovedi a fi o incercare simpatica si reusita, de a vedea cum priveste fiecare trebusoara asta cu 1 martie, 8 martie si toate cele, care este acea idee care va caracterizeaza pe fiecare dintre voi si va diferentiaza.
Daca gasiti interesant demersul si sunteti curioase sa vedeti ce iese, va rog sa imi comunicati aici; eu va astept textele cu interes, acelora dintre voi care vor avea placerea sa marseze la aceasta idee. Sper sa fiti cat mai multe si cat mai surprinzatoare.
P.S. Daca ideea vi se pare ridicola sau daca v-a deranjat indrazneala mea, imi cer anticipat scuze si accept eventualele proteste (exprimate in particular) fara sa cracnesc. 😉 🙂

Va multumesc.”

Adresa la care puteti expedia textele voastre este niculadragos@yahoo.com

„Efortul” va va fi rasplatit cu muzica. Veche, de calitate, gata de download si numai buna pentru playlist-ul personal! 😉

Condei usor!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Breaking News sau News Alert?! Cum doriți?”

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.