Ce inseamna 1 si 8 Martie?

Daca respectam traditia si regulile…, martisoarele si cadourile oferite domnisoarelor si doamnelor! Daca e sa-mi expun parerea…, inseamna alte zile din viata mea in care mi se demonstreaza ca sunt iubita!

Nimic nu este suficient, nici cadourile, nici eforturile barbatilor pentru femei daca acestea nu se simt si iubite sincer!

Eu, asa sunt! Imi place sa ma simt iubita, dorita si nu intr-o zi anume, atunci cand toata lumea face uz de respectarea unor traditii si reguli, ci in fiecare clipa a vietii…

Nu sunt egoista tot timpul… (hmmm…ce marturisire!…), ofer si eu… si de cele mai multe ori nu primesc nimic…,dar nu pentru aceasta ofer…,ci pentru sufletul meu, inima mea…, pentru liniste si din dorinta de a nu lasa sa moara in mine unicul si inegalabilul sentiment de iubire!

Sunt innebunita sa primesc flori…si alte cadouri…dar, cel mai frumos dar, il primesc atunci cand pot descifra in ochii LUI scanteia iubirii, in gestul lui tandretea…

Nu sunt pretentioasa! Orice femeie merita sa fie iubita, orice femeie trebuie sa fie iubita, orice femeie insa, trebuie sa si ofere!

Sa fiti iubite doamnelor si sa iubiti la fel!

P.S. Autoarea? Daniela Palamariu.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Ce inseamna 1 si 8 Martie?”

  1. Ha…cum vine asta? Voiam să o felicit pe autoare de acum 😛
    Da, frumos text 🙂 Felicitări! Și tu să fii iubită, scumpă autoare anonimă 🙂 Și tu, Dragoș, să fii iubit!
    Să aveți o primăvară luminată, parfumată, îndrăgostită, cum vreți voi!

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.