Nu vreau sa fac pe desteptu’ pe’aici, dar inca de cand am inceput sa scriu pe acest blog, am fost SIGUR ca Traian Basescu va candida din nou la presedintie! Mai precis din ziua in care  Elena Basescu si’a anuntat candidatura ! Am spus’o aici : „Altfel, demersul tinerei Elena Basescu este o miscare tactica, mai mult sau mai putin inspirata (ramane sa vedem), a celor care conduc campania prezidentiala a lui Traian Basescu! ( asta pentru aceia care mai au vreo indoiala in privinta scopului pentru care s’a pus in scena comicaria de astazi )” ( 18 MARTIE 2009 )

De ce ma declar scarbit de afirmatia de duminica a Elenei Udrea, aia in care ne spunea ea, saracuta, cum s’a socat ea la anuntul „100 % spontan” al presedintelui Basescu, ala de sambata in care isi anunta candidatura ?

Pai uite de ce ! La 24 de ore dupa „fericitul eveniment” , gasesc in cutia postala asa ceva ! Oamenii astia erau de mult, de foarte demult, pregatiti „cu toate cele de trebuinta” !

Si acum sa ne uitam putin la sloganul care tine prima pagina a pliantului !

Nu’i asa ca va suna cunoscut ?!

„Traian Basescu – Atitudinea care schimba Romania ! „

Cum era aia cu „Eba – Ia Atitudine ! ” ???…

Pura coincidenta desigur ! … 😀

Intrebarea mea ar fi…, cand dracu au avut timp baietii si fetele in portocaliu, de sambata pana duminica, presupunand ca nu stiau nimic asa cum au declarat, sa dea comanda la Monitorul Oficial pentru a executa frumoasele tiparituri, si sa le mai si imprastie, inclusiv prin Berceni ?!…

Deci cam atat cu spontaneitatea , nehotararea si suspansul candidaturii lui Traian Basescu la presedintie !

Ba mai mult, daca ne uitam putin inapoi, putem sa ne permitem si o alta observatie: nu ar fi exclus, ba chiar ar fi foarte posibil, ca operatiunea ” Eba – europarlamentar” sa fi fost 100 % rodul dorintei lui Traian Basescu si a celor care conduc campania acestuia. Cu alte cuvinte, s’au folosit de Elena Basescu „pentru a testa piata” !

Asa ca, daca mai sint naivi care mai cred in Mos Craciunul politicii dambovitene, „bagati’va picioarele in apa rece”, da’ repede, pana nu vin alegerile!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Cum s-au dat în fapt Băsescu şi portocalii: dovada”

  1. Fluturasul lui Base este plin de idiotenii. Omul se inpauneaza cu ce au facut altii. In plus, se lauda ca ar fi facut unele chestii pozitive, cum ar fi neimplicarea in actul de justitie (e doar un exemplu), cand, realitatea ne-a demonstrat ca adevarul e tocmai pe dos. Are rost sa vorbim aici de acte de coruptie??? Nu mai aduc alte exemple ca ne-ar fura toata ziua.
    Basescu ne vorbeste de o Romanie moderna, de prosperitate? Tocmai el care mai ieri a declarat (total inconstient), citez: Nici Guvernul, nici presedintele si nici Banca Nationala nu si-au propus sa scoata tara din criza, pentru ca acest lucru nu se poate.
    De atata ipocrizie doar Basescu este in stare. Iata de ce, draga DSN, trebuie de data asta sa mergi la vot! Daca alaturi de Basescu candideaza si o borna kilometrica, voteaza borna. Macar pe aia te poti pisa, la propriu, cand vrei.

  2. Ma gandesc sa merg , dar numai in turul 2, si asta in functie de finalisti ! 🙂

  3. Dragos, zici tu: „Cu alte cuvinte, s’au folosit de Elena Basescu “pentru a testa piata””. Pai eu sper sa fie asa. Nu de alta, dar EBa a luat 4%. Daca ia taica-su dublu si vom trai mult mai bine 😀 .

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.