Un Cotoi portocaliu scrie despre valentele mitologice ale OTV si presupusele cunostinte de marketing ale lui Dan Diaconescu, cel care ar fi prospectat atent piata media din .ro acum cativa ani si, identificand el potentialul de prostie al poporului, ar fi reusit sa se pozitioneze super-inteligent si sa exploateze la maxim o nisa pe care nimeni nu a stiut sa o valorifice.


Voinescu zice ca OTV e un produs dionisiac… Ba ce chestie…, si eu care credeam ca e un instrument de manipulare si de facut cascavalu’ gros, manevrat cu dibacie de un ins foarte abil,  pe care il utilizeaza la nevoie, cine sare mai bine cu banutu’. Da’ ma rog, ce sa stiu eu?…  Probabil ca domnul Cotoi, jurnalist de meserie, parlamentar de conjunctura, se pricepe cu mult mai bine…, cu atat mai mult cu cat vine din bransa…

Ce mi-a atras mie atentia este insa acest fragment: “Totuşi, a te uita la OTV nu presupune că aderi la valorile acestui post. Ştiu oameni pentru care OTV e tot ce poate fi mai dezgustător şi care, totuşi, se uită, aproape hipnotizaţi, cu orele, la televiziunea dlui Dan Diaconescu. Spectacolul uman pe care îl oferă OTV, adesea mizerabil, cu revărsări de vanităţi şi deversări de ignoranţă, cu momente care frizează demenţa, dar şi cu toropeli îndelungi, e irezistibil pentru oricine e fascinat de oameni.” Asa sa fie oare ?!… Pai daca e asa, domnu’ Voinescu fie are cunostinte fie un pic masochiste, fie un pic mai mult reduse mintal.

Si mai spune Voinescu asa… Dan Diaconescu a inceput sa joace un rol politic… Dan Diaconescu insusi arata aspiratii politice serioase… Dan Diaconescu are un capital urias de credibilitate…  Dan diaconescu are  si capacitatea dea comunica lesne cu marea masa electorala… Aha!… Sigur ca da!… Daca si asta mai anunta ca intra in politica si candideaza la presedintie in Romania asa, de capul lui, pentru ca el se ia in serios si crede in destinul lui de mare politician…, hai sa fim seriosi !

Sunt multi gura-casca in Romania, lucru verificat constant prin ceea ce ni se intampla, dar sa nu vina domnu Cotoi sa ne vanda noua gogosi senzationalo-otevistice, cu Dan Diaconescu si cai verzi pe pereti, cand altu-i filmu’ care ruleaza acum si-n care facem noi figuratie, altii-s actorii din rolurile principale care presteaza sub orice critica si fac din acest lung metraj, un candidat serios la Zmeura de Aur.

P.S. Fortand oarecum o analogie, dar bazandu-ne pe afirmatii ale presedintelui, am putea oare sa afirmam ca, in masura in care OTV e un produs dionisiac, Guvernul Emil Boc este un produs bahic ?!…

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.