„Exasperat de neintelegerile dintre staffurile de campanie ale politicienilor, care nu reusesc sa cada de acord cu privire la o confruntare televizata, m’am hotarat sa vin in intampinarea candidatilor cu o invitatie.

Dupa o scurta si rapida consultare cu parintii, am decis sa punem la dispozitia tuturor candidatilor interesati sa participe la o confruntare, apartamentul  de doua camere al familiei din cartierul Berceni, pentru organizarea unei intalniri electorale de inalta tinuta, cu scopul de a da romanilor, posibilitatea de a vedea o dezbatere adevarata.

Vecina pensionara de pe etaj, de la trei camere, dar si vecina de vis’a’vis si femeia care face de serviciu la noi pe scara, au fost de acord sa modereze discutia, maine si poimaine, incepand cu ora 20.00.” 😀

Poate ca asta e solutia, de ce  nu, merita incercat , nu ?… 😉

Incredibil cata nesimtire zace in oamenii astia!

Si ne mai miram ca prezenta la vot este din ce in ce mai scazuta!…

Pai uite de’asta nu ies oamenii din casa pentru a da cu stampila, bai nesimtitilor ! Pentru ca intamplari ca acestea de astazi le provoaca scarba! Penibililor ! Prostilor ! Lasilor ! Rahatilor ! Tupeistilor ! Parsivilor ! Mincinosilor ! Impotentilor ! Carnatilor ! Bufonilor ! Japitelor ! Mascaricilor !

UPDATE: Dezbaterea candidatilor in varianta Cartoon Network !


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

7 thoughts on “Domnilor candidaţi, am să vă fac o propunere de nerefuzat”

  1. Adica ai fi si tu dispusa sa le oferi spatiul locativ pentru o dezbatere ?… 😉 🙂

  2. Da, dar numai daca il primesc si pe Vadim. Pentru ca, pentru Dumnezeu, are si ala nebunii lui si are dreptul la confruntare. Asa mi se pare mie corect.

  3. Ziua buna…
    buna idee… ar putea fi si multiplicata, desi nu cred ca problema este locul 😉
    numai bine!

  4. Sigur ca nu locul este problema…, e evident, dar simteam nevoia sa’i iau o leaca in baza…

  5. Geana & Base se pot intalni si la Glina… nu-i nici o problema, ii primesc ciorile si pescarusi intre gunoaiele lor :))

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.