Elena Udrea a anunţat că se va arunca îmbrăcată în Dâmboviţa şi se va spovedi public

Inspirata de gestul fara precedent al lui Gigi Becali, care s-ar fi balacit in raul Iordan, doamna Udrea – al carei nume este din nou vehiculat pentru Cotroceni in 2014 -,  pare dispusa sa faca si acest ultim sacrificiu pentru a urca in motul piramidei politice.

Pentru ca nu a reusit sa obtina autorizatie de la Oprescu – care i-a spus ca el n-o lasa sa sara decat dezbracata si cu pantofi in picioare -,  doamna ministru s-ar fi reorientat din mers catre fantana de la Universitate, unde spera sa se intalneasca inclusiv cu poporul suveran, ramas in asteptarea aparitiei, o data la 3 luni, a lui Traian Basescu.

Cu aceasta ocazie, se pare, ea isi va anunta inclusiv intentia de a se sacrifica pentru tara si de a candida la alegerile prezidentiale, chiar si cu riscul de a fi aleasa si de a se nenoroci practic pe viata…, pentru ca , nu-i asa, ce pacoste mai mare se poate abate asupra unei femei de cariera, daca nu asta?…

Cele mai recente postari de pe blogul Elenei Udrea, aduc in prim-plan, motivul “scarii”…

“Cred că femeile din politică ar trebui să dea dovadă de mult mai multă solidaritate. Apelul meu către femeile din PDL, dar şi din alte partide, ţine de nevoia de a strânge rândurile şi de a ne ajuta între noi. Scara pe care am urcat trebuie să fie folosită măcar de încă o altă femeie.” (…)”Închei prin a ura succes noii conduceri a Organizaţiei de Femei şi îmi exprim încrederea că scara pe care urcă femeile-politician va fi tot mai des folosită.”

Interesant… „Şi a visatera o scară, sprijinită pe pământ, iar cu vârful atingea cerul; iar îngerii lui Dumnezeu se suiau şi se pogorau pe ea.” Visul lui Iacob din Vechiul Testament… Acuma, eu nu pot s-o supectez pe doamna ministru ca ar fi stiut despre el, atunci cand a zis-o p-asta cu scara in doua postari consecutive, dar eu atat va zic… sa ne fereasca votul “boborului” putin la minte de scenariul in care joaca Elena Udrea rolul presedintelui, ca slugarnicia pe care toti slinosii i-o arata acum, pentru bani, sau pe care i-o arata lui Traian Basescu, va fi parfum pe langa ceea ce se va intampla, daca duduia se va cocota in varful gramezii ( ca orice gaina care se respecta…).

Pe Facebook, in schimb, doamna Udrea  zice asa ” În situația în care presa din România ne prezintă țara ca fiind într-o prăpastie de unde nu se mai poate ieși, românii sunt îndemnați să emigreze pentru că aici nu mai au șanse, Costel Busuioc ne arată că se poate.” Sigur ca aceasta afirmatie este un pic “in conflict de interese” cu a domnului Basescu, care spunea cam asa… ”Hai să nu mai facem o dramă din faptul că plecăm. Cel mai mare obiectiv al nostru a fost dreptul nostru de a pleca acolo unde ne este mai bine. În momentul de față statul român nu poate să plătească medicii, profesorii, așa cum merită”.

Pai, ce facusi, doamna Udrea? Eu ma uitam la dumneata ca la “soarele meu”, dar acum nu mai stiu daca sa te reeevaluez sau nu…, ca uite, Monsieur le Président ti-a cam dat-o preventiv la temelie, acu’ ceva vreme…, cica e cam nashpa cu sansele, cu astea, p-aici pe la noi…

Asa ca, ia mai coboara dumneata de pe scara sau urca mai incet sa nu te ia cu ameteala de la inaltimi si vezi cum ii faci, cum ii dregi aici, la nivelul solului, ca mie-mi pare cam instabil asa, pe alocuri chiar mlastinos, si nu prea se-aseaza scara bine… Doamne fereste sa-ti alunece talpa condurului pe vreo treapta, ca asa-ti iei o tranta si-ar fi pacat de rochitele alea…

Pana cand Romania va breveta scara Udrea, cu ajutorul careia se va masura nivelul de capatuiala al politicianului abil…, va las cu adaptarea un banc vechi…, ca mi-e lene sa inventez unul nou.

Udrea si Basescu se urcasera intr-un copac din curtea palatului Cotroceni, sa traga tigara de dupa. Dupa un timp, ea incepe sa-l tachineze ca nu prea mai poate…
La un moment dat, Basescu se enerveaza, coboara, ia scara de sub pom si striga la ea…
“- Auzi, Eleno, …cu ce te mai dai tu jos?”
La care Nutzi, nestiind ca Basescu a luat scara, ii raspunde cu emfaza…
“- Cu Rexona, ma ,desteptule…”

Stii ca e pamflet, ia-l ca atare!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.