Liniste ! Liniste am spus,  ca e premieru’ nervos !…

Asa ai ocazia, daca esti in trecere prin tara asta, sa vezi cat de abject este guvernul roman.  Te uiti putin la replicile de ieri ale premieruluI Emil Boc. Iar una din ele, zice asa: „Băieţi, munca e soluţia!” le-a replicat primul-ministru contestatarilor sai.

Auzi ma, Boc, da’ tu ai impresia ca oamenii aia care iti cer demisia si te trimit la origini de cate ori te vad sau isi aduc aminte de tine, nu muncesc? Asa crezi ma, tu?!… Muncesc bai desteptule, numai ca, vezi tu, neispravit mic si tupesit ce esti, acei oameni stiu ca atata vreme cat tu esti premier, iar Traian Basescu e presedinte, pentru ei munca nu e solutia, e doar o agonie prelungita. De’asta iti cer ei demisia, inteligentule!

Iar tu , bai Boc, nu esti prim-ministru ca sa le spui oamenilor care e solutia ! Tu esti platit,de catre oamenii aia sa actionezi in asa fel incat, romanii astia pe care se pare ca nu prea dai nici doi bani, sa poata duce o viata decenta, raportat la munca pe care o depune fiecare.

Un om nedemn si incapabil sa conduca guvernul tarii sale – asta e Emil Boc ! Ne aflam azi intr-un rahat de dimensiuni XXL, varati cat se poate de inconstient de un ins neinsemnat, frustrat si nepriceput, care printr-o gluma proasta a destinului, combinata cu vointa augusta a lui Traian Basescu, se afla azi intr-o postura la care nu ar fi visat in veci, neam de neamul lui Emil Boc. Marele profesor de drept de la Cluj se alfa in postura omului foarte mic aflat in varful muntelui… toate ii par mici, iar el pare mic tuturor. Iar micimea intelectuala a acestui om este marele lui handicap si imensa noastra nesansa.


Stii ca e pamflet… Ia-l ca atare !


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Emil Boc – caricatura proastă a unui premier greşit”

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.