Despre o relatie nepotrivita intre mediul politic, familial si culinar… ­čśë


Geoană: Îl invit cu plăcere pe Băsescu la soacră acasă


Pre┼čedintele PSD, Mircea Geoan─â, a spus, miercuri, ├«n replic─â la afirma┼úiile ┼čefului statului potrivit c─ârora nu se poate duce acas─â la soacra lui dac─â nu ├«l critic─â pe acesta, c─â ├«l invit─â pe Traian B─âsescu la o pl─âcint─â macedonean─â f─âcut─â de soacra lui.

Geoană a spus că îl invită pe Băsescu acasă la soacra lui, care face plăcinte macedonene excepţionale.

“Poate a┼ča o cunoa┼čte personal pe soacra mea ┼či va reu┼či s─â ├«n┼úeleag─â c─â ├«ntr-o familie serioas─â lucrurile merg ├«ntr-un fel, ├«n timp ce ├«ntr-o alt─â familie lucrurile pot s─â nu mearg─â at├ót de bine. (…) ├Äl invit cu pl─âcere pe pre┼čedintele B─âsescu acas─â la soacra lui Geoan─â, s─â guste o pl─âcint─â macedonean─â ┼či s─â vad─â cum se vede lumea dup─â o astfel de pl─âcint─â excep┼úional─â”, a afirmat liderul PSD.

┼×eful statului a declarat, mar┼úi sear─â, la TVR 1, ├«ntrebat despre recentele declara┼úii ale liderului PSD Mircea Geoan─â care ├«l vizau, c─â acesta nu poate merge acas─â la mama-soacr─â s─â spun─â, ├«ntr-o zi, c─â nu a fost suficient de b─ârbat ca s─â-l ├«njure pe B─âsescu.


P.S. Dincolo de “confruntarile┬á ideologice” politicienii romani se simt bine unul in compania celuilalt.


UPDATE: Soacra lui Geoana n’ar avea nimic impotriva!… ­čÖé

“Dac─â B─âsescu ar veni la mine s─â-i dau o pl─âcint─â, o s─â m─â simpatizeze cu adev─ârat”, a declarat soacra lui Mircea Geoan─â, ├«n contextul disputei liderului PSD cu pre┼čedintele Traian B─âsescu.

“Eu fac pl─âcintele cu tot sufletul ┼či ├«ntre mine ┼či cel care m─ân├ónc─â din pl─âcint─â se creeaz─â o rela┼úie armonioas─â”, a argumentat Margareta Costea.

Surse: Mediafax & Academia Catavencu

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Gangbang”

  1. Ma bucur sa-ti cunosc blogul si implicit pe tine.
    Citatul din Octavian Paler, pe care l-ai postat , reprezinta o filosofie de viata si faptul ca te-ai oprit la inseamna mult pentru cartea ta de vizita.
    Destin implinit si
    Sarbatori fericite !

  2. Ma bucur ca ai ajund pe aici. Multumesc pentru cuvintele scrise.

Leave a Reply!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.