Despre o relatie nepotrivita intre mediul politic, familial si culinar… 😉


Geoană: Îl invit cu plăcere pe Băsescu la soacră acasă


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a spus, miercuri, în replică la afirmaţiile şefului statului potrivit cărora nu se poate duce acasă la soacra lui dacă nu îl critică pe acesta, că îl invită pe Traian Băsescu la o plăcintă macedoneană făcută de soacra lui.

Geoană a spus că îl invită pe Băsescu acasă la soacra lui, care face plăcinte macedonene excepţionale.

„Poate aşa o cunoaşte personal pe soacra mea şi va reuşi să înţeleagă că într-o familie serioasă lucrurile merg într-un fel, în timp ce într-o altă familie lucrurile pot să nu meargă atât de bine. (…) Îl invit cu plăcere pe preşedintele Băsescu acasă la soacra lui Geoană, să guste o plăcintă macedoneană şi să vadă cum se vede lumea după o astfel de plăcintă excepţională”, a afirmat liderul PSD.

Şeful statului a declarat, marţi seară, la TVR 1, întrebat despre recentele declaraţii ale liderului PSD Mircea Geoană care îl vizau, că acesta nu poate merge acasă la mama-soacră să spună, într-o zi, că nu a fost suficient de bărbat ca să-l înjure pe Băsescu.


P.S. Dincolo de „confruntarile  ideologice” politicienii romani se simt bine unul in compania celuilalt.


UPDATE: Soacra lui Geoana n’ar avea nimic impotriva!… 🙂

„Dacă Băsescu ar veni la mine să-i dau o plăcintă, o să mă simpatizeze cu adevărat”, a declarat soacra lui Mircea Geoană, în contextul disputei liderului PSD cu preşedintele Traian Băsescu.

„Eu fac plăcintele cu tot sufletul şi între mine şi cel care mănâncă din plăcintă se creează o relaţie armonioasă”, a argumentat Margareta Costea.

Surse: Mediafax & Academia Catavencu

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “Gangbang”

  1. Ma bucur sa-ti cunosc blogul si implicit pe tine.
    Citatul din Octavian Paler, pe care l-ai postat , reprezinta o filosofie de viata si faptul ca te-ai oprit la inseamna mult pentru cartea ta de vizita.
    Destin implinit si
    Sarbatori fericite !

  2. Ma bucur ca ai ajund pe aici. Multumesc pentru cuvintele scrise.

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.