Site’ul www.heyo.ro va provoaca la un concurs de genul… Best of the best, Final elimination, Last man standing, There can be only one, Mortal kombat sau cum veti mai vrea voi sa’i spuneti, intre „corifeii” blogurilor din .ro !

Cine sint concurentii pusi sa se devoreze intre ei? 🙂 ( ordinea este aceea in care apar ei, urmare a rezultatelor provizorii ale concursului)

1. Ioan T. Morar – morar.catavencu.ro; 2.  Cabral – www.cabral.ro; 3. Mircea Badea-mircea-badea.ro/blog; 4. Bendeac – mihaibendeac.wordpress.com; 5. Bobby Voicu – www.bobbyvoicu.ro; 6. Zoso – www.zoso.ro; 7. Tudor Chirila – tudorchirila.blogspot.com; 8. Piticu (Cristi Dorombach) – www.piticu.ro; 9. Răzvan Exarhu – razvan.exarhu.ro; 10. Dragoş Bucurenci – bucurenci.ro; 11. Sebastian Bârgău – www.visurat.ro; 12. Cristian Manafu – manafu.blogspot.com; 13. Arhi – www.arhiblog.ro; 14. Orlando Nicoară – www.orlando.ro; 15. Dono – www.dono.ro; 16. Cristian Şuţu – sutu.ro; 17. Vlad Petreanu – www.petreanu.ro; 18. Cătălin Tolontan – www.tolo.ro; 19. Comănescu – comanescu.hotnews.ro; 20. Victor Ciutacu – www.ciutacu.ro.

Asadar, cam astia ar fi oamenii…, acum hai sa vedem ce e cu ei !
Va spun sincer ca pe blogurile unora dintre ei am intrat cel mult de trei ori, iar durata popasului meu nu a fost mai mare de cinci minute !
Sa vezi ca se gaseste vreunul sa ma injure cu mare arta, dupa chestia asta, dar nu’i problema, imi asum riscul… 😉
Zic si eu „pe repede inainte” ce’mi place si ce nu’mi place la blogurile astea…

1. Ioan T. Morar – imi place ca scrie despre vinuri in week-end; nu’mi place ca are o fixatie ridicola cu privire la aspecte irelevante din viata lui Crin Antonescu.

2.  Cabral – nu’mi place noul look al blogului ( mai precis modul in care este ocupata pagina ), dar mi’a placut initiativa de a lasa pentru o zi oamenii sa ” se joace” pe blogul sau.

3. Mircea Badea – imi place ca scrie fara menajamente atunci cand are ceva de spus, nu’mi place ca’i jigneste pe unii dintre cei care comenteaza acolo.

4. Mihai Bendeac – nu’mi place formula de incheiere a posturilor sale, ( aia cu va pup, va fac…, va dreg… ) , imi place lejeritatea pe care o are in exprimare, textul este placut „la citit” .

5. Bobby Voicu – imi place ca scrie despre bloguri , nu’mi place ca acorda o importanta prea mare banilor obtinuti cu ajutorul blogurilor.

6. Zoso – nu’mi place ca scrie mai scurt decat se exprima un copil de grupa mica, imi place ca stie sa’si cultive „reputatia” de „maharajah” al blogosferei, desi mie nu mi se pare ca acest statut s’ar justifica pe deplin.

7. Tudor Chirila – imi place ca a postat „scrisoarea pentru liceeni”, nu’mi place numele blogului sau.

8. Piticu (Cristi Dorombach) – nu’mi place ca e preocupat de traficul blogurilor unor vedete tv, imi place tema blogului.

9. Răzvan Exarhu – imi place diversitatea subiectelor, nu’mi place absolut deloc designul blogului.

10. Dragoş Bucurenci – nu’mi place ca isi permite luxul de a pleca din emisiuni tv, imi place ca se implica in proiecte ecologice.

11. Sebastian Bârgău – imi place mesajul din header, nu’mi place ca organizeaza concursuri cu premii consistente.

12. Cristian Manafu – nu’mi place cum arata blogul, imi place proiectul Microjobs.

13. Arhi – imi place ca isi recunoaste limitele in privinta matematicii, nu’mi place ca isi da cu parerea inclusiv despre lucruri pe care cred ca nu le stapaneste tocmai bine.

14. Orlando Nicoară – nu’mi place tema blogului, imi place ca mai scrie si despre sport.

15. Dono – imi place ca scrie „pe larg”, nu’mi place ca il apreciaza pe Dan Diaconescu.

16. Cristian Şuţu – nu’mi place tema, e sub orice critica dupa mine, imi plac titlurile articolelor.

17. Vlad Petreanu – imi place ca are mult bun’simt si asta se vede in felul cum scrie, nu’mi place ca raspunde rar la comentarii.

18. Cătălin Tolontan – nu’mi place ca imi modereaza cam des criticile, imi place ca a lasat o data un comentariu in care am reprodus integral un articol bun, aparut pe acest blog.

19. Comănescu – imi place ca scrie despre media, nu’mi place ca o eticheteaza pe Mihaela Radulescu… „monstru sacru de pe posturile tv”

20. Victor Ciutacu – nu’mi place atitudinea publica pe care o are in ultima perioada, fata de Crin Antonescu ( nu spun ca e incorecta, dar mie nu’mi place ), imi place ca scrie bine (are talent, zic eu) si imi plac titlurile categoriilor de pe blogul sau, pentru ca’s inedite.


Eu cam asta am avut de zis…, daca vreti, ziceti si voi !


There can be only one

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

10 thoughts on “Greii blogosferei – Înfruntarea”

 1. sincer nu le-am vizitat pe toate si nici n-o s-o fac, dar ideea de concurs intre cei inscrisi nu mi se pare stralucita, e ca si cum ai vrea sa stii care e cea mai tare piesa dintr-un joc de sah.toate au rolul lor la un moment dat.

 2. E mai mult o joaca a celor care detin site’un respectiv, dar am profitat de moment, sa’mi spun si eu o parere.

 3. 1. Ioan T. Morar – nu-mi place.

  3. Mircea Badea – la fel îl percep şi eu … din cauza asta nici nu comentez pe acolo deşi îl citesc des.

  6. Zoso – intru rar pe acolo … n-am comentat niciodată.

  7. Tudor Chirila – rar.

  13. Arhi – destul de rar … am comentat o dată sau de două ori.

  16. Cristian Şuţu – imi place destul de … des.

  17. Vlad Petreanu – imi place.

  18. Cătălin Tolontan – îl citesc … nu-mi place că nu publică comentariile în care detectează urme de critică.

  20. Victor Ciutacu – îl citesc …. e bun … câteodată e prea mult pentru mine … comentez rar.

  Pe ceilalţi o să-i citesc de acum, că m-ai făcut curios.

 4. Cum ziceam, pe unii dintre ei nici eu nu obisnuiesc sa ii citesc decat foarte foarte rar.

 5. La toţi cei enumeraţi există evidente calităţi, astfel că nu întâmplător sunt „grei”. Defectul major la toţi ar fi tocmai… că-s grei. Ce rost ar avea să comentez la Victor Ciutacu, de exemplu, dacă în zece minute sunt acoperit de alte 200 de comentarii?…
  Aşa că prefer să văd ce-au mai zis titularii, din vreme-n vreme.

 6. Mie mi se pare ca greutatea unora este uneori nejustificata !

 7. De gust, dar nu numai! Eu am o parere si nu am de ce sa ma feresc, o spun!

 8. Sorin toti sunt grei…..ca gabarit in rest sunt si ei niste simplii muritori care fac parte din sistem,un weekend minunat!

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.