Incepand de luni, blogul va functiona din nou intr-un ritm de online decent, in sensul ca activitatea de aici va incerca sa tina pasul cu evenimentele, asa cum va obisnuisem in anii trecuti; din nou politica, imi veti spune? Da, poate un pic mai calm, cu mai multa luciditate, dar la fel de acid.

Pana cand imi revin si eu cu scrisul, data fiind pauza destul de lunga, asteptati-va ca in perioada urmatoare sa cititi aici, pe langa textele mele, mai mult sau mai putin inspirate, o serie de cateva insterviuri, macar 5-6 la numar, care cu siguranta nu va vor lasa indiferenti. Nu va spun nume, desi, veti vedea la tipul potrivit, as fi putut sa o fac, in sensul ca aveam, cred eu,  cu ce ma lauda; zic ca e suficient sa stiti ca vorbim despre un blogger , un jurnalist, un scriitor, un politician (fost) , un om de PR si comunicare, un manager. Cine-s ei?… Un pic de rabdare si veti afla. Daca vor mai aparea si altii, vom vedea la timpul potrivit.

Week-end placut! Ne vedem aici luni, 9 mai, zi cu ceva semnificatii istorice despre care o sa zicem cateva vorbe, la fel cum cred ca voi scrie cate ceva si depre ziua urmatoare , cea de 10 mai, pe care am sa incerc sa o leg cumva de prea-mediatizata nunta de la Londra. Deci, da, o sa aveti un articol cu Kate si William, dar un pic diferit de abordarile, multe dintre ele puerile, de pana acum.

Acestea fiind zise, va doresc zile cu parcuri insorite si colorate cu zambete! 😉

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.