V-a placut campania electorala? Ati simtit ca va respecta candidatii, ca sunt implicati, ca le pasa? Cine este candidatul in al carui proiect de tara credeti mai mult si de ce? Mergeti duminica la vot?

Mergeti, ce dracu’ sa faceti, ca n-aveti incotro.

Totusi, sa nu va imaginati vreo clipa, ca atunci cand puneti stampila aia pe foaie, pentru a alege viitorul presedinte al tarii, regii si reginele Romaniei nu va privesc in ochi, pe fiecare dintre voi.

Pe scurt: Iohannis va castiga din nou, desi nu merita, ceea ce este foarte trist si contraproductiv; Dancila este cea mai inadecvata aspiranta la functie; Barna e nepregatit, dar are cel mai bun slogan de campanie; cei care spun altfel, vorbesc prostii. Diaconu joaca slab si in afara scenei; vi l-ati fi imaginat pe Gheorghe Dinica, candidand?! Hunor este o prezenta nejustificata, ca de obicei; Paleologu nu are si nu va avea niciodata anverga; Stanoevici, ca sa zambim putin, vorba unei replici din filmul “Cel ales”, “o pocnitoare cu efect intarziat”; despre ceilalti, fie nu conteaza, fie nu-i cunosc; poate-i stiu rudele, mai bine.

In loc de incheiere: Klaus Iohannis are cota 1.10 la casele de pariuri ca va obtine un nou mandat la Cotroceni; Barna are 4.6, Dancila are 15, la fel ca si Diaconu; Paleologu are 50 iar Hunor 250; Stanoevici are 5000.

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.