M’a cam scos din tatani articolu’ semnat de nea Ion, asa ca, daca tot am mai ramas in Bucuresti cateva ore, am zis sa ma ocup o lecuta de chestiune…

Tataie, iesi dracu la pensie odata, ia’ti un bilet la bai, mai citeste vreo jda mii de carti, du’te de’ti fa impachetari cu namol, iesi in parca la un Rummy, la o septica, la o tabla cu cei de varsta dumitale, mai chibiteaza cateva ore, hraneste porumbeii, du’te la peste, fa piata, apuca’te de’ti scrie memoriile… Fa ce vrea muschiu’ matale, dar mai lasa’ne cu osanalele astea la adresa unora, ca are si stomacul nostru limitele lui de suportabilitate !

E drept ca hartia suporta orice , ba da sa ajung sa citesc pana si motivele savante care l’au determinat pe facatorul clostii cu pui vii, sa o voteze pe beizadeaua de Dorobanti, asta deja frizeaza penibilul!

Jenant articol „ba maestre” ! Si te mai lauzi ca esti si platit pentru ceea ce scrii!… Daca as fi sef la Jurnalul National, dupa ce iti vei fi terminat dumneata acest „laudatio sinistru” la adresa duduii, as publica un articol in care mi’as cere scuze, in numele celor din redactie, tuturor cititorilor inteligenti si cu bun-simt, care au fost nevoiti sa citeasca insiruirea aiuritoare de motive si argumente pe care ai propus’o domnia ta publicului, sfidand modul de a gandi al oricarui om normal din aceasta tara.

Domnule jurnalist (care scrii contra cost si ii desconsideri pe cei care scriu gratuit pe bloguri),  nici Elena Basescu si nici lucrurile pe care le’ai insiruit cu lejeritate despre ea, nu meritau votul unui om normal!

Intr’o tara cu oameni normali, acestia i’ar fi trosnit o palma electorala candidatei, de n’ar fi stiu ce’a lovit’o !


Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Ion Cristoiu, preşedinte al fan clubului EBA din Găgeşti”

  1. A innebunit cristoiu oameni buni, sau asa a fost si n-a observat nimeni!
    Lumea zice ca urmareste ceva prin asta, va zic eu ca nu, pur si simplu asa simte el sa le ocroteasca pe femeiele lui base. Cica, spun psihologii cei destepti, se intampla ca oamenii complexati sau”mici” sa aprecieze in altii ceea ce ar face ei daca ar fi in stare!

  2. Eu ii dau dreptate lui jurnalistului Ion Cristoiu.

    Si as vrea sa stii ca in Romania exista mai mult decat doua categorii de oameni: normali si anormali. Exista multi oameni cu multe puncte de vedere!

  3. Zici tu ca era nevoie sa-mi spui asta ?!
    Am si eu creieru’ cu mine, si nu da semne de atrofiere !

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.