Urmaritul penal Gigi Becali si gagicuta Elena Basescu vor sa reprezinte Romania in Parlamentul European, spre indignarea celor care mai avem putin creier si amuzamentul presei occidentale !

Si pentru ca prostii au o capacitate iesita din comun de a se gasi unii pe altii, de a se organiza in turme si a poza in oameni providentiali, dar mai ales de a se intelege bine intre ei si de a se lauda unul pe altul, Jiji a gasit nimerit ca n’ar strica s’o pupe putin pe Elenush prin partile moi, de la o distanta de maxim un milimetru!…

Iata cateva din mostrele de intelepciune de penitenciar ale actualului antrenor stelist…, pretendent la functia de prim-ministru in viziunea marelui poet contemporan si salvator de neam, Corneliu Vadim Tudor…

“Eu, spre deosebire de alţii, am o părere bună despre Elena Băsescu. Ştiţi de ce? E o fată drăguţă, o fată frumoasă, care am înţeles că a făcut studiile prin America, o fată care ar apărea frumos în Parlamentul European”, a declarat Gigi Becali.

“Mai bine decât alţii să fie ea. Ce credeţi, că alţii sunt mai deştepţi decât Elena Băsescu? Până la urmă nu e puştoaică. Decât să nu facă nimic în Parlamentul European, mai bine să ajungă acolo o fată frumoasă. Oricum nu fac nimic acolo. Nici nu fac nimic, nici frumoşi nu sunt. Măcar să vină Elena Băsescu, care e frumoasă, care mai vrăjeşte pe acolo, mai face ceva pentru România”.

Întrebat dacă îşi va lăsa fiicele să activeze în politică, preşedintele PNG-CD a spus: “Pe fetele mele nu am să le las niciodată în politică. Părerea mea este că politica este pentru bărbaţi. Nu spun asta din misoginism. Până la urmă o să ne oblige să jucăm şi cu trei femei într-o echipă de bărbaţi. Sunt adeptul a ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ. Adică bărbaţii să se ocupe de treburile bărbăteşti, iar femeile de treburile femeieşti”.

Pe de altă parte, întrebat care va fi primul lucru pe care-l va face dacă va obţine mandatul de eurodeputat, liderul PNG-CD a răspus: “Primul lucru pe care-l voi face în Parlamentul European este să-mi fac crucea şi să spun Tatăl Nostru. Voi face rugăciunea pentru români, nu pentru mine. Mie mi-a dat destul Dumnezeu”. ( Sursa: Mediafax )

Ce’i apropie oare pe acest ins si pe individa ?…

Greu de ales…, as fi tentat sa spun TOTUL , incepand cu IQ’ul si terminand cu felul in care au urcat in prim’planul vietii publice !

Ce mai poti sa comentezi pe declaratiile astea ? Inca o confirmare a faptului ca cine se’aseamana, se’aduna !

Avem un talent bolnav, aproape malefic de a cultiva prostia si alte “virtuti inrudite”, de a le promova cu incapatanare si de a le vinde la export, sa vada toata lumea ce oameni de valoare avem si cat de tare ne mandrim cu ei…

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Jiji ia atitudine”

  1. Adanc le zice nea Jiji…Hai s-o luam si altfel: toate categoriile intelectuale in tara asta trebuie sa fie reprezentate in PE, si cum exista p’aici si un numar de imbecili, trebuie sa-i reprezinte si pe astia cineva, saracii, nu?

  2. Recunosc ca nu m’am gandit la aceasta problema de reprezentativitate… 🙂

  3. Pana la urma este si el om ,Gigi nu era asa dar lumea asta rea l-a determinat sa fie ciuca batailor,asta pentru ca l-au depasit evenimentele .Din cauza sufletului bun pe care il are a fost mintit,prostit,inselet si toate “datorita”persoanelor aflate pe langa el.Daca o persoana din anturajul lui ii spunea :”D-le Becali sunteti iubit de romani ,aveti priza la public datorita limbajului d-vs,etc”.Era de ajuns un’ sa afirme prosteli d-astea caci hop si ceilalti .Sincer imi pare rau ca a ajuns Becali in halul asta .Poate ,daca era in alta tara care nu se chema Romania,lucrurile erau puse in pagina altfel .

  4. Nu vreau decat sa se vada cine o sustine pe EBa !!!
    Cred ca e relevant pentru ea ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.