Asa vede Marian Vanghelie, care este el primar la sectoru’ 5 pe persoana fizica si lider pe Bucuresti la PSD, strategia de campanie a partidului, cu ocazia zilei de 1 Mai !

 

Ia priviti si va minunati ce produce pe gura baiatu’ asta simpatic… ( Hai ca esti cu capu’ rau de tot “bre”!…)

Vanghelie vrea să pună fotomodele să vândă mici de 1 Mai în Parcul Izvor

Liderul PSD Bucureşti spune că fotomodelul care va vinde cei mai mulţi mici va deveni Miss 1 Mai.

PSD organizează şi în acest an petrecerea de 1 Mai cu mici şi bere în Parcul Izvor din Bucureşti. Anunţul a fost făcut de Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 şi liderul PSD Bucureşti. Acesta pare să nu ţină cont de decizia conducerii partidului de a organiza în Ardeal petrecerea de 1 Mai. Vanghelie a spus că tradiţionalul miting pesedist va începe la hotelul Hilton şi se va încheia în Parcul Izvor printr-o petrecere de la care nu vor lipsi muzica, micii şi berea. Primarul le-a spus în glumă ziariştilor că în parc ar putea veni şi fotomodele. El a răspuns astfel ziariştilor care îi spuseseră că Robert Negoiţă, colegul său deputat, a adus marţi pentru un tur al Parlamentului câteva fotomodele.

Neştiind probabil că 1 mai este Ziua Internaţională a Muncii, Vanghelie spune că doreşte să păstreze tradiţia românească a zilei. “1 Mai e românesc, nu putem să schimbăm, toată lumea ne întreabă, lumea ne întreabă dacă nu vindem chifteluţe, dacă nu vindem banane. Dacă este românesc, nu. Noi am stabilit că numai mici vindem. Ajungem în Parcul Izvor, după care va fi concert până seară, multă bere, mici şi cred că şi fotomodelele trebuie să fie prezente acolo, fie că vând, fie că cumpără mici, iar partidul nostru e un partid deschis”, a spus Vanghelie.
Liderul social democrat i-a invitat pe cei de la PDL să facă şi ei un miting asemănător, dacă sunt în stare să strângă 30.000 de oameni ca el. “În momentul când simţi că eşti o forţă, toată lumea vine spre tine, când te simt slab, nu vine nimeni. Ce părere aveţi dvs. că eu strâng 20-30.000 de persoane cu toate sindicatele? Cine mai poate să strângă îi rog să vină. Pe partea dreaptă, eu sunt pe partea stângă, îi rog să vină în concurenţă, dacă pot să realizeze lucrul ăsta”, a mai arătat edilul. ( Sursa: Cotidianul )
Si zi asa…, ma nea Mareane, aveti multe “bucatarese sugatoare” prin partidul ala, dispuse sa tina carne cruda in mana de 1 Mai ?… 😀
Hai sa te’ajut cu un slogan, acuma de 1 Mai, cu ocazia gratarului, ca prea mi’esti simpatic, da’te dracu…
Ia fii atent aici la nea’n’tu … Te echipezi matale frumos intr’un costum de chelner de’ala de bacsisuri mici ( ca te ajuta si fata, si modul de exprimare), pui mana pe un platou bine garnisit, si zici asa…

Friptura pesedista!… ( Daca vrei, poti sa zici si cu “micul” , dar nu da prea bine la cucoane ) Decat sa mi’o luati in nume de rau, mai bine luati’mi’o’n gura !” ( Stai linistit…, cand dai asta pe gura, nu e nevoie sa stii unde se pun cratimele!)
Asta, desigur, e un slogan adaptat pentru segmentul de simpatizante cu varste pana’n 35 de ani ! Pentru restul publicului, te mai gandesti si tu ce sa spui, ca doar nu vrei acum sa’ti dau mura’n’gura, pe gratis, sfaturi pretioase de campanie!

Acest post este un pamflet si va invit sa il tratati ca atare!

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

18 thoughts on “Lua-m-ai în gură!”

 1. Asteapta concurenta pe partea dreapta.Care concurenta?
  Aia de la guvernare?
  Ori vanghelie e in opozitie tot timpul,dar unui VANGHELIE, simpatic tip.

 2. Deseneule, vorba “lui Paler” pe care ai pus-o motto-ul blogului sună la mama ei acasă (adică la Sartre) aşa: “Nu e important ce face istoria din om, important e ce face omul din ceea ce a făcut istoria din el”.
  Paler (Dumnezeu să-l ierte, că are de ce, oho !) avea bunul obicei să mai ciugulească de ici, de colo, aşa, un pic; punea boabele-n guşă, înghiţea, rîşnea, oua – şi erau puii lui, ce puii lui !
  Aşa, en passant, mai merge să zici “uite ce mişto zice Paler”, dar ca motto… Adică pe perete se pune un Modigliani sau un fake semnat cu grijă, să semene bine ?…

 3. Dl. Mircea Badea – cred – ar putea aduna mai mulţi oameni ca el, doar pocnind din deşte!!… 😀

 4. Fiecare agata la el acasa in perete ce vrea si ce’i place! Nu ma intereseaza pacatele nimanui, fiecare avem, oricum! Mie mi’au placut cuvintele astea, pe’astea le citesti! Daca nu te aranjeaza prea bine, poti sa citesti Sartre in particular si uiti astfel de Paler! Dar sa stii ca nici sa ai scapari de genul “pe perete” nu da prea bine! Sper ca nu sinteti celebrul Eugen Ovidiu Chirovici ! Va mai astept si alta data, dar cu acelasi moto ! ( cu un singur “t” ) Si eventual, cu un comentariu la subiect, daca se poate.

 5. Hai sa ma fac si eu ca nu inteleg!… Nu vrei sa fii mai direct?!

 6. Da, dle Nicula, am scris cam mult, trebuia să mă rezum la informaţia cu pricina, şi anume că ideea respectivă e a lui Sartre, ba chiar şi formularea (să zicem 80 %).
  Acum, dacă tot am intrat şi m-am lungit (cu amiciţie, cum o fac de obicei când intru pe un blog – de asta am scris la pertu, mi-am permis opinii, sugestii, “glumiţe”…), deci, dacă tot m-am lungit, atunci să şi răspund:

  “Fiecare agata la el acasa in perete ce vrea si ce’i place!” Normal ! Nu despre asta era vorba…

  “Nu ma intereseaza pacatele nimanui, fiecare avem, oricum!” Normal ! Nu despre asta era vorba…

  “Mie mi’au placut cuvintele astea, pe’astea le citesti!” Hm… Eu aş fi spus “le citez” şi-atunci ar fi fost OK.

  “pe perete” Da, aşa e; o scăpare; “PE perete” e la sfertodocţi şi la mahala, corect e “ÎN perete”.

  Nu, nu sunt respectivul. Sorry, nici celebru şi nici respectivul. (Dar aici trebuie să fac o remarcă: OK, nu mi-aţi făcut public e-mailul, slavă Domnului!, dar n-am simţit că discreţia e la ea acasă când m-aţi întrebat dacă nu-s cutare. Ce ne făceam dacă eram ? Chiar nu sunt, repet, dar indiferent cine sunt apreciez discreţia, mai ales când e subînţeleasă într-un angajament asumat privind adresa de mail)

  Nu promit să mai intru pe blog (am făcut-o întâmplător), dar dacă o voi face, va fi on-topic, desigur, pentru că, de regulă, n-am timp şi răbdare să bat câmpii. Iar în privinţa motto-ului (ideea respectivă e chiar frumoasă), alegerea e a dv. 100%, desigur.

 7. Daca erati respectivul domn…, nu stiu ce ne faceam, in principiu, nimic! Era doar o curiozitate infantila!…
  Discretia e la ea acasa, simtiti’va liber sa reveniti oricand si sa va exprimati opiniile, oricare ar fi ele !

 8. Mare fan!… Am o colectie de postere cu el, absolut impresionanta!… 😉

 9. Cat de haz or’ de necaz…simpatic or’ nu…macar da gratis micu’ ! ce face cu fotomodelele …?! pana una alta, mi-oi lua scaun rabatizant sh’oi visa caz’ pe vre-o insula cu plaji si modele cu mici pe tavuri. Asta oi face de 1 mai cu scaunu rabatizant pe centru la capitala! 🙂

  [rog onoratu’ cititoriu a lectura comentariu meu, nu asa cum l-am scris ci asa cum l-am gandit]

  Multam’ pentru spatiu acordat !

 10. @jademan,,, asta trebuie sa il intrebam pe visurat ca pe el il injurau agaricii lui badea

 11. Titlul de Miss trebuie acordat celei care reuseste sa-l vanda pe micul Boc…..
  Sau ma rog, de Mister………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.