Never say never !

06.04.09

Mihai Gâdea: Eu nu l-am invitat niciodată la „Sinteza zilei” şi-mi aduc aminte că am avut o emisiune cu domnul Octavian Paler când vorbea revoltat despre becalizarea României. A vorbit timp de 30 de minute revoltat despre becalizarea României şi i-am spus, domnule Octavian Paler, vă promit un lucru, era revoltat şi de faptul că este invitat, nu exista emisiune de la „Folclorul în România”, până la toate talk-show-urile de seară să nu fie prezent şi i-am spus vă promit că în această emisiune nu va fi niciodată invitat domnul Gigi Becali, la care domnul Octavian Paler s-a uitat la mine şi a spus, ştiţi, uneori mai e nevoie de audienţă, şi i-am spus niciodată.

21.04.09

Invitat: Gigi Becali.


I rest my case!

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

13 thoughts on “Mihai Gâdea”

 1. DSN,nici nu m-am uitat la emisiune intrucat stiam ce a a spus intr-o emisiune fata de maestrul Octavian Paler ,Mihai Gadea,dar nu depinde de el si ma gandesc in ce postura s-a aflat!,o seara frumoasa becalizata! 🙁
  p.s.iti recomand un blog sa citesti ,intrucat tema este asemanatoare!
  http://felicia1972.wordpress.com/

 2. Tocmai de aceea nu e bine sa fii atat de categoric in atitudine, atunci cand nu esti patronul televiziunii la care apari, pentru ca risti sa ti se intample asa ceva…, fiindca nu depinzi de tine!
  Voiculescu nu l’a obligat pe Mihai Gadea sa trambiteze felul in care se raporteaza la Becali, pentru ca apoi sa fie nevoit sa il invite in emisiune!

 3. Dragos io nu am probleme ca Gadea una a spus si alta a facut, da frate suntem “bombardati”zilnic pe toate caile deja ma gandesc serios inchid cu tatu televizorul sau incep sa ma gandesc sa fac aprovizionare cu distonocalme.da chiar in doua emisiuni una dupa alta pe acelasi post e prea de tot.citeste ce am postat la mine mai devreme.

 4. Ma indoiesc ca ma citeste Mihai Gadea… Desi n’ar strica sa o faca!

 5. Ok! Poti sa’i transmiti mai multe pe forumul emisiunii sale!

 6. Corectă remarca. De fapt, Cristoiu s-a retras la timp din emisiune, înainte de a fi părtaş la o chestie care îi pute.

 7. Nici cu Cristoiu nu mi’e rusine, sa fim seriosi, ar si el, ca multi dintre noi, lucruri pe care i le putem reprosa, cu argumente destul de bune.

 8. Va rog sa-l mai temperati pe domnul Valentin Stan si sa-i mai reduceti dinlungile si plicticoasele inregistrari.Multumesc!

 9. Va rog sa-l mai temperati pe domnul Valentin Stan si sa-i mai reduceti dinlungile siplicticoasele inregistrari.Multumesc[D][S][N]>>Domnului Mihai Gadea ComentsFeed…

 10. 😀
  K, dar nu bag mana in foc pt faptul ca Mihai Gadea mi’ar citi blogul ! 🙂

 11. Domnule Gadea, va salut sunt un baiat in varsta de 17 ani, si sunt scarbit ce se intampla in tara asta .Vreau sa va intreb ce s-a intamplat cu domnul Stan de nu mai apare imi este dor de el si sper sa revina.Aveti cea ma grozava emisiune tineti-o tot asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.