Dezvaluirea soc a Jurnalului National cu privire la cei doi colegi de trust o puteti gasi AICI !

Nu stiu in ce masura va asteptati la o astfel de “bomba mediatica”  😉 , dar cifrele asta spun…

Mircea Badea – 1.772.917 de vizitatori unici


Victor Ciutacu – 895.048 de vizitatori unici.


Va mira sau nu acest scor…, statisticile asta au glasuit.

Succesul lor, previzibil pentru cei mai multi dintre cei familiarizati cu blogosfera de Dambovita, nu e deloc o surpriza pentru mine; in schimb, surprinde oarecum diferenta de scor, una care in opinia mea nu se justifica decat pe alocuri.

Blogul lui Badea s-a cocotat in varful clasamentului nu pentru continutul sau, ci din alte motive; imaginea publica a “personajului” Mircea Badea si faptul ca blogul se constituie intr-o “prelungire in online” a unei emisini tv de succes (daca “In gura presei” nu ar fi fost o marca vizibila, deja consacrata si atat de consumata, blogul nu ar fi avut niciodata acelasi succes).

Blogul lui Ciutacu e pe pozitia a doua pentru ca omul asta stie sa scrie si pentru ca a fost branduit pe viata, in mod involuntar, de catre tovarasu’ presedinte, care l-a transformat astfel intr-o voce antibasesciana greu de ignorat (poate ca ar fi fost chiar mai sus, daca emisiunea Vorbe Grele juca in alta liga anul trecut, adica macar pe Antena 3 ).

Indiferent de “cauzele” succesului lor, cei doi merita felicitati, printre altele si pentru ca au stiut sa se vanda ! Cine (mai) are bani suficienti pentru bugetul de marketing, poate sa apeleze linistit la o asociere de imagine intre compania sa si unul dintre cei doi truditori pe mosia moguliana… 🙂

Acestea fiind zise, intrebarile mele catre voi ar suna cam asa: de ce credeti voi ca blogurile celor doi au avut cel mai mare trafic in 2009, cum va explicati diferenta dintre numarul de vizitatori ai celor doua bloguri si care dintre ele vi se par voua “mai scula” ( adica, mai bune) ?

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Mircea Badea l-a bătut pe Victor Ciutacu”

  1. Personal consider blogul lui Ciutacu mult mai bun si sunt mirat de aceasta diferenta de clasament. Poate ca limbajul mult mai colorat si atitudinea nonconformista au atras cele mai multe voturi. Traficul inevitabil a venit prin prisma mediatizarii emisiunilor celor doi. La fel e si cu Cabral. E greu sa ai un asa trafic daca nu esti o figura publica si mai ales o aparitie constanta pe sticla in primul rand (sau ai nevoie de ani la greu de blog cum e Zoso).

  2. Si pe mine m-a surprins diferenta de scor, mai ales daca ne uitam si cat de putin a postat Badea si cate “Audiente” a postat ! … 😀

  3. Amandoi sunt la fel de buni,de inteligenti,simpatici si verticali ,nu ca d-l Cristoiu care a ajuns o carpa de sters picioarele stim noi cui.

  4. Nu exista oameni la fel de… , poate doar gemenii, dar si acolo exista unul care are un mic ascendent in fata celuilalt, din cate stiu eu…

  5. Pe blogul domnului Ciutacu chiar am ce comenta. Comentariile imi sunt aprobate in timp util. La Mircea am renuntat sa comentez ca nu le accepta. Imi place emisiunea lui Mircea dar prefer blogul lui Victor.

  6. Pai asta imi cam confirma afirmatia cu privire la continutul blogurilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.