Daca tot e pe baza de adevarate fiice ale mamelor lor, astazi ne raliem si noi curentului.

Sambata seara am vazut la PRO TV, un articol-reclama la emisiunea ¨Romania, te iubesc¨, dealtfel interesanta si chiar relaxanta, uneori. De data aceasta, insa, au dat cu profesionalismul in gard fix la finalul stirii. Dupa ce, in prealabil, facusera cateva referiri la reportajul pe care l-au facut ei, mare demers jurnalistic ce mi-a lasat un dejá-vu ( e unul din subiectele favorite ale mass-media, care se repeta ciclic), s-au gandit ca e de mare angajament sa ofere opinia unei specialiste in domeniu, in incheiere.

Tu, mega-televiziune cu super-impresii, te-ai gandit ca e misto, asa, ca dupa ce imi prezinti un articol despre cat de rau, urat, periculos si nerecomandabil e sa mergi la vrajitoare ( imi place de mor sensul conotativ al acestui cuvant! ), o plantezi pe mama Rodica la sfarsit, care, cu o mina extrem de serioasa, ne atrage atentia asupra vrajitoarelor la care mergem. Bitch, say what? Adica tu vii sa-mi spui mine ca sunt o vaca ignoranta daca ma batea gandul s-o comit in sens ezoteric, noroc ca am vazut acest reportaj si m-ai scos din foamea intelectuala in care ma aflam, dar mi-o aduci p-asta sa imi spuna ca daca ma duc la ea, ma scot?

Las-o-n vorba lui Dan Iosif…, cum e posibil asa ceva? Nu cumva e, teoretic, o instigare la astfel de activitati? Nu cumva e, practic, un pic mai multa publicitate mascata? Dar e problema la noi? Vorba aceea, 99% dintre romani sunt fani…

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 thoughts on “Multă deontologie. Azi, de la Pro TV”

  1. Protv-ul din asta s-a hranit, din manelisme, din multa prostime pentru popor.

  2. frumos scris si faza cu „bitch say what” – geniala 😀 keep up !!!

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.