De ce nu a ajuns Geoana presedinte, stim cu totii… De ce nu va ajunge nici Ponta, vedem de ceva timp… Astia doi sunt de-un ridicol vecin cu prostia.

Bai cretineilor, acum cateva zile a iesit Basescu la radio si a zis numai rahaturi… N-ati vrea voi sa va ocupati mai mult de facut opozitie la actuala guvernare si la presedinte, si mai putin in interiorul propriului partid ?… Nu stiu, zic si eu asa, c-ar fi mai nimerit sa-l injurati de mama pe ala care v-a tot facut bucata amandurora si nu sa va besteliti ca niste cretini intre voi, spre satisfactia adversarilor politici.

PSD e pe cale sa devina cel mai mare partid de mascarici al Romaniei, incaput regulat pe mana unor lideri de carton, care habar nu au de capul lor, cu atat mai putin de felul in care trebuie sa arate un conducator  cu sange-n instalatie.

Cum mai poate fi credibil partidul asta cand spune ca va scoate tara din criza, de vreme ce el insusi este in criza de ani de zile si inca mai orbecaie prin intuneric, in incercarea de a identifica fanta de lumina a reabilitarii electorale ?

“Rosii” sa se scoata mai intai pe ei insisi din vrie, ca la cum arata paruiala publica dintre ultimele doua capetenii, tare mi-e ca rade Basescu isteric, de se prapadeste cand ii vede pe amandoi cat sunt de talambi!

 

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Pontănacu’ şi Prostănacu’ îşi varsă unul altuia dulceaţă în galoşi”

  1. Daaa, ca voi liberalii sunteti mai breji, cu cioroianu care se duce in ghena lu diaconescu la tocsou.
    TOTI, ABSOLUT TOTI, pdl, psd, pnl, udmr, pc, unpr, etc, etc sunteti niste jigodii, niste mafioti si niste cocalari.
    Hai sictir!
    La moarte cu voi TOTI!

  2. Esti atat de prost incat ai dedus ca as fi liberal… Sictir mamicii tale ! Sa-ti iasa coliva buna si dulce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.