Elena Udrea si MRUCred ca multi dintre voi inca va amintiti acele afise electorale cu Ecaterina Andronescu ( aparatoarea demnitatii si reputatiei educationale a premierului Ponta… 😉 ), pe care scria “Garantat Vanghelie”; e, sa vezi dracie, ca asta-i boala care se ia… Preaminunatii  Elena Udrea si Mihai Razvan Ungureanu, fosti ministri ai Romaniei – si prezumtivi prezidentibili dupa unii… =)) – , se anunta a fi viitori parlamentari garantati Pinalti, respectiv Falca. Cum ar zice la noi, la tabloid…, “Ce-ti mai place in provincie, Eleno!”

Dar, altceva am tinut eu sa va spun dumneavoastra. Dom’le, da’ ce-am simtit-o pe Elena Udrea! Si nu de azi, de ieri, ci tocmai de prin mai 2009; inca de pe vremea aceea, am intuit ca intre doamna ministru si domnul primar exista o simpatie si o relatie aparte sau, cum ar zice primul blogger detinut al tarii, Adrian Nastase, cu aroganta din urma cu cativa ani, o “comunicare suprarenala”.

Si in sprijinul afirmatiilor mele de mai sus, sta aceasta “superba” balada –  Paris Hilton de Pietrişica -, menita sa surprinda maretia unui moment de neuitat din istoria vietii noastre politice, ramas in arhive si in memoria unora, drept “proba telescaunului”.

P.S. Crin Antonescu, desigur, la fel de penibil.

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.