Şi zi aşa mă, pitzi, oricine poate greşi un “prural” ?… (Uitaţi-vă la fragmentul video !!!)

Eeee…, nu chiar oricine, stai tu liniştită, cucoană!…

Însă nu oricine poate fi atât de lipsit de bun simţ, încât să ne mintă în faţă pe toţi şi să ne spună “Probabil c’aţi înţeles greşit…”, atunci când tu pronunţi nu o dată, ci de două ori, în interval de aprox. 10 secunde, “prural”  în loc de “plural” !!!

Deci, pitzi, să ştii că omenii nu s’au îmbolnăvit subit de otită aseară, în timp ce vorbeai matale la Gâdea în emisiune şi nici nu bănuiesc pe nimeni din acel studio de neglijarea igienei personale…

Aşa că…, “pac-pac, mă’nţelegi ?”, să zici merci că nu a fost nea Jiji în platou, că dacă era “războinicu” prin preajmă şi te’auzea cum încerci să ne prosteşti pe toţi în faţă şi cum o dai pe după cireşi, te lua ăsta “pe partea economică” de nu’ţi mai trebuiau preparate din carne la masă vreo câteva luni bune! Şi zău dacă nu o meritai! Ironia făţişă a Rozaliului, de pe finalul emisiunii, a fost floare la ureche, dacă e să mă’ntrebi pe mine.

Deci, mă pitzi, problema nu e neapărat că ai probleme fie cu limba română, fie de pronunţie…, nu mă mai miră! Probabil că e un virus rebel care bântuie prin Modrogan…, acum ce să mai zicem?!… 😀

Problema e că tu, ministrul tineretului si sportului, mă minţi pe mine în faţă ! Mă rog, încerci să mă minţi, bineînţeles, fără “succesuri”! Dar eu, ca un tânăr “derbedeu” ce mă aflu, nu mă las minţit nici de’al dracu !

Dar hai să vedem cum înţelege doamna ministru, relaţia dintre presa sportivă şi ministerul pe care zice’se că’l conduce !…

Citiţi acest scurt dialog din Gazeta Sporturilor şi poate vă ajută să vă formaţi o părere despre modul în care gândeşte această persoană ! O viziune originală cu privire la modul în care presa de sport trebuie să se raporteze la activitatea oamenilor politici, care cred că ar face’o invidioasă până şi pe Elena Udrea !

Adică…, jurnaliştilor, staţi mă că vă spun eu ce trebuie să scrieţi voi în ziarul de profil, că voi şi’aşa sunteţi proşti şi nu ştiţi… Bă “derbedeii dracului”, voi trebuie să îi înjuraţi pe corupţii şi pe babalâcii din PSD, să fie clar ! Nu să vă interesaţi voi de activitatea Ministerului Tineretului şi Sportului, care e condus în mod super-profesionist, de oameni cu sânge proaspăt, cum a zis toarăşu’ Boc!

Cam ăştia’s oamenii…, ăsta e sângele proaspăt care a fost injectat în hoitul clasei politice autohtone !

“Viitor de aur ţara noastră are

Şi prevăd prin secoli a ei înălţare.”

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Ridzy,Pitzy,Mitzy,Fitzy”

  1. „Sinistra”este in partidul greilor !Cred ca trebuia sa faca smotru la vreun consiliu apoi la doua si dupa aia sa se dea Sinistra …

  2. M’a mirat , sa fiu sincer, rezistenta celor din studio! Eu n’as fi putut!

  3. Nu sint mare, dar macar nu sunt prost, de asta’s sigur !

  4. Sa stii! Din ce in ce mai multi sunt praf si mai rau, ajung unde nici cu gandul nu gandeau, apoi ne iau la misto pe restul !

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.