… si poporu’ …, ei bine, poporu’ o sa vada el pe dracu !…

P.S. Nu, nu sugerez ca presedintele ar fi un bou, doamne apara si pazeste… Altii au spus ca “Pe lângă toate acestea, România are un guvern care este în cel mai bun caz disfuncţional şi în cel mai rău caz incompetent. Traian Băsescu, preşedintele ţării, care se comportă precum un taur într-un magazin de porţelanuri fine, a ieşit din nou în acest weekend cu declaraţii împotriva creşterii TVA, propunând în schimb taxarea pensiilor”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Rumegătoarea de talie mare a Cotrocenilor se întoarce la popor”

  1. ba, eu cred si zic ca presedintele TB e un bou!!!!!mare,chiar!!!!!si chiar are ,,finetea,, boului…s-a vazut cand ,,l-a impins,, pe bietul copil…..iar zilele astea se comporta ca un bou lovit intre coarne……..se scutura si da ,,cu coada,, in taunul pe care l-a tinut in spate,pana acum,cu mare placere…si mandrie….taunasul boc….

  2. Basescu e bou din nastere,nu s-a priceput la nimic,PCR si securitatea l-au propulsat in functia de capitan de vas(ma intreb care vas si cum se numeste) acum se vede cat de priceput e ca presedinte,bate copii si se pricepe la tencuit,bate cu palma in pereti,striga la oameni ii face mincinosi,boul acum 2 ani era vitel cand a fost suspendat( in genunchi ma intorc la tine scumpa presidentie) au fost mult orbiti romanii de slogane si promisiuni si nu au vazut asa ca l-au votat.

Leave a Reply!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.