Asa cum va promiteam, dupa o pauza de o luna, am revenit!

[D][S][N] s’a mutat la o alta adresa, ocazie cu care s’a gandit ca ar fi bine sa adopte si o noua infatisare!

Persoana de la tastatura s’a mai schimbat si ea putin, ca doar a mai imbatranit cu un an!…

Intre timp, am inceput sa lucrez la un blog de nisa! E adevarat, lucrurile se misca greu, dar se misca! ( stiti cum e…, copilului mai mic i se acorda mai mereu, un plus de atentie! cred ca asa se explica si faptul ca pentru o vreme am fost tentat sa ma ocup doar de acest blog; in plus, trebuie sa recunosc, la mijloc este si o pasiune mai veche pentru domeniul respectiv!)

Vechiul blog, a carui “suprimare” o planuiam de ceva vreme, desi inactiv, va continua sa existe pentru inca o luna.  ( o veste buna, in primul rand pentru aceia dintre voi care vor “sa puna mana” pe cateva cursuri  din domeniul marketingului )

Altfel, sper ca de aici inainte,  sa am inspiratia de a posta ceva in fiecare zi!

Probabil ca nu voi reusi sa ma ridic de fiecare data la inaltimea asteptarilor voastre, nimeni nu e perfect, asa ca riscul de a va dezamagi la un moment dat pe unii dintre voi, este destul de mare. In schimb, m’as bucura sa stiu ca nimic din ce a aparut pe acest blog – fie ca v’a placut, fie ca nu -, nu v’a lasat indiferenti!

Mizez pe faptul  ca vom fi cu totii suficient de inteligenti, incat sa nu confundam critica, umorul si ironia bine tintita, cu lipsa de bun’simt si de respect reciproc!

Daca sunteti curiosi sa aflati cate ceva despre cel care butoneaza,  nimic mai simplu…, aruncati o privire aici !

Va multumesc pentru ca ati avut curiozitatea sa ma vizitati  si pentru rabdarea de a fi citit acest articol, unul mai degraba de inceput,care nu spune mare lucru, ci incearca sa clarifice cateva aspecte organizatorice. Daca credeti ca exista lucruri care merita spuse, cu privire la acest blog, puteti sa va exprimati oricand opiniile in pagina de Feedback !

Acelora dintre voi care veti considera ca merita sa mai treceti pe aici si cu alte ocazii, va doresc sa aveti  sansa de a va bucura de randuri cat mai inspirate si sa reveniti de fiecare data cu placere!

P.S. Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii…, dar traditia populara spune ca astazi se beau 44 de pahare cu vin!  😉


Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.