Liga Scriitorilor din România a cerut Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, PF Daniel, canonizarea poetului Mihai Eminescu ca sfânt în calendarul ortodox român.

Florin Salam e, de două zile, împăratul manelelor. El a fost încoronat în cadrul show-ului Miss Piranda, care a avut loc la Sala Polivalentă, din Bucureşti.

Aseară, la emisiunea „Răi da buni”, Mihai Morar l-a avut invitat pe Mihai Gâdea. Cei doi au revăzut împreună cu Marina Dina numărul de striptease pe care Mircea Badea l-a făcut la emisiunea lui Gâdea, în seara de Ajun.

Marina Dina: „Domnul Mircea Badea poate oricând să se apuce de striptease, dacă rămâne fără slujbă”. Întrebat de ce nu s-a dezbrăcat şi el, Gâdea a răspuns ironic: „Nu am vrut să-l complexez pe Badea”.

“Aoleu, aştia sunt d-ăia cu fuste!”, aşa a reacţionat, conform publicaţiei Ziua de Constanţa, cumnata preşedintelui Traian Băsescu, Doiniţa, când şi-a văzut noile rude, femeile purtând rochii specifice ţigăncilor. “Am aflat joi seara că voi fi naşă de botez. Aşa face Mircea, îmi spune cu două zile înainte că botezăm sau cununăm sâmbătă ori duminică”, a declarat Doiniţa Băsescu.

P.S. Land of choice, manca-ti-as ! Elena Udrea isi cunoaste tara ca nimeni alta… Pai nu?… Eu spun ca si-ar fi meritat bustul de la partia de schi din Gura Humorului… Flutur asta, pe cuvantu meu, n-are niciun haz de la o vreme… Ba si promitea baiutu’ cand a facut-o p-aia cu berbeci pe deal… 😉

UPDATE: Oamenii care izbutesc sa faca abstractie de cele aratate mai sus, au alte interese…

„Interesul meu primordial este să nu mai fim conduşi de manelişti, curve, beţivi, analfabeţi, hoţi, impostori, farsori şi escroci. Cine răspunde pentru încălcarea flagrantă a lui?”

ALT UPDATE: Badea are un post foarte tare astazi, printre cele mai bune posturi ale lui din ultima vreme…

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “Sfântu’ Eminescu, împăratu’ Salam şi striperu’ Badea”

  1. Romania este mereu surprinzatoare!
    Incredibilul si nefirescul sunt atuuri, nicidecum raritati, iar toata sleahta de hoţi, impostori, farsori escroci se afla bine merci, sus la varful acestei asa-zise piramide! Si nimeni nu sufera sau da socoteala!
    Ce ar fi daca am răspunde cu aceeasi moneda la toate „show-urile” luminatiilor sale”?
    Ar fi un pas spre dezorganizarea lor sau am claca?
    Bineinteles, nimeni (suta-n mie) nu si-ar pune pielea la saramura, intr-o lume plina de mafioti…

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.