Ministrul Turismului a stat ce a stat, a mai stat o data si pana la urma a dat de stire natiunii ca a gasit, in sfarsit, solutia salvatoare pentru domeniul pe care il gestioneaza. Domnia sa a ajuns la concluzia ca cea mai indicata solutie ar fi sa apeleze la una din eternele atractii ale taramului autohton extrem de ofertant , respectiv fetele frumoase.


In nemasurata-i inteligenta strategica, a slobozit catre marele public ideea cum ca aceastea ar putea repezenta o atractie pentru turisti de origine rusa sau araba. Ideea doamnei ministru este, pe langa uimitoare, putin ambigua si discriminatorie, si ne  face sa ne gandim de unde si de ce a ales fix aceste popoare.

Adica nemtii, francezii, italienii sau norvegienii, cu presedintele lor in frunte, cu tot ( pentru cunoscatori) de ce sa nu se bucure de interactiunea cu vlastarele feminine ale gradinii dintre Carpati? Oare n- au dreptate ei, astfel, cand spun ca noi tragem, invariabil,  tot spre tovarasii de la rasarit si nu suntem decat cu numele in Uniunea Europeana?

Cum sa mai ridic eu ochii, sau ea, sau cealalta, in fata unuia dintre acestia ca sa argumentez ca noi nu suntem ca alea din fata hotelului, ci turiste decente, care muncim onest ca sa ne permitem o vacanta in tarile lor? Cum poti sa mai faci asta cand fix una pusa acolo ca sa propuna, cica, niste solutii viabile pentru promovare, afirma asemenea enormitati fara nicio apasare?

Noi ii multumim mult pentru stradanie si o intelegem ca s-a stradui mult, la un loc cu toti consilierii ei, dar asa o idee stralucita putea sa emita si Tantareanu dupa un spritz sau orice alt ¨nea¨ dupa un gat de bere ce ii uda mintea fascinata de trupul Biancai lui Bote, frumos imortalizat in ziarul transformat in fata de masa.

In incheiere, as dori sa il rog respectuos pe presedintele Traian Basescu sa ii transmita celei care…cum sa spun…ah, da!…,  ii soarbe ideile, sa taca din gura. Face fix nimic si mult prea zgomot in scopul asta.

P.S. In urma cu cateva saptamani, aceeasi doamna Udrea se declara impotriva legalizarii prostitutiei. Femeie, te hotarasti ?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.