Traim in tara lu’ Nutzi Sfârc si-a lu’ Marinică Pârtzan…

Ce mai face ea, tara, cand nu iese sa dea la lopata nametele ?…

Pai face bine… Se reformeaza…, se modernizeaza…, si prospera !…

Cine nu vede lucrurile astea, clar este rau intentionat…

Gandul ne spune noua ca… “La inaugurarea pârtiei a participat, printre alţii, şi ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, care i-a asigurat pe locuitorii din Gura Humorului că va sprijini în continuare proiectele de dezvoltare ale zonei, iar printre aceste proiecte se numără şi cea de-a doua pârtie de schi în aceeaşi zonă, pârtie ce va fi finalizată în curând.”

Evenimentul Zilei zice ca... “Magistraţii pledează pentru uninominalul majoritar până în 2012 şi pentru soluţii în cazul votului diasporei, subiecte ce se găsesc pe agenda şefului statului şi a PDL. Judecătorii Curţii Constituţionale devin avocaţii sistemului uninominal majoritar dorit de preşedintele Traian Băsescu şi de PDL. De asemenea, ei preiau din discursul politic tema votului diasporei, susţinută mediatic agresiv în ultima perioadă electorală, avansând soluţia introducerii votului electronic. Mai mult, judecătorii Curţii dau şi termen de revizuire a legii electorale în acest sens, până la alegerile din 2012.”

Iar eu… eu spun ca ne asteapta cateva sezoane bune de “Surprize, surprize”, de data asta fara Andreea Marin, dar cu participarea extraordinara a personajelor mai sus amintite…

Data fiind experienta traita de doamna Udrea la Gura Humorului, unde s-a plimbat cu sania trasa de cai, dati-mi voie sa-i fac si eu o dedicatie tematica… Brisca, in interpretarea fara cusur a lui Mihai Margineanu !… 😉

Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Dedicaţie de sezon pentru doamna Elena Udrea”

  1. ma, pe bune, ce are sula cu prefectura? femeia a venit sa inaugureze partia, inca un punct de atractie in zona. e ceva rau in asta sau cum??? a facut chiar treaba buna, restul cuomentariilor mi se par pur si simplu rautacioase si lipsite de sens.
    ….. parerea mea

  2. Ma, pe bune, cred ca n-ai inteles ideea, dar las’o asa !
    Distractie placuta pe partie ! 🙂

  3. Doamna udrea a reusit sa reabiliteze o buna parte din statiunile montane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.