Crin Antonescu a produs ceva mai devreme la Antena 3 o ironie – foarte buna dupa parerea mea -, la adresa lui Traian Basescu, pe care l’a numit “titan electoral”. Restul cuvintelor din titlu mi’am permis sa le adaug eu.

Se stie ca in mitologia greaca titanii erau consideraţi adesea iraţionali şi reprezentau forţa oarbă a violenţei primitive. Asa ca, chapeau bas pentru Antonescu !

Daca’mi e permis un joc de cuvinte, hai sa spun in premiera pe tara, in direct si in exclusivitate, de ce nu va obtine Traian Basescu voturile celor care in primul tur au pus stampila pe Antonescu…

Nu va spun nimic spectaculos, va propun un simplu joc de cuvinte:

Crin Antonescu pledeaza pentru “Revolutia bunului simt” !

Traian Basescu pledeaza pentru  “Status Quo’ul bunului sprit” !

Furia si atacul la rupere executate astazi de Traian Basescu, atentie, nu atat la adresa lui Mircea Geoana, cat vizandu’l pe Crin Antonescu, se explica prin faptul ca “nea tichie de margaritar” stie bine ce i se intampla… sau ma rog, daca nu stie, i’au spus altii… stie ca aceia care au iesit sa voteze cu Crin tocmai pentru ca s’au saturat de apucaturile agresivo-populisto-smecheresti, nu vor vota in ruptul capului pentru continuarea timp de inca 5 ani, a chermezelor regizate, unde se dau gratis mititei aburinzi si zeama de malt spumeganda !

De aici vine teama lui si a celor din jurul sau, de aici preocuparea “total dezinteresata” a doamnei Udrea, pentru voturile electoratului liberal, de aici iesirile pe teme istorice si traditionaliste ale “academicianului bordurian” Videanu, care se ingrijeste mai nou de memoria Bratienilor…, amandoi uitand desigur proverbul cu cainele , prostul si drumul lung…

Acesti oameni sunt panicati de perspectiva turului doi, cand le este din ce in ce mai clar ca nu vor avea de unde sa aduca suficiente voturi, oricat s’ar zbate, pentru simplul fapt ca izolarea in care i’a aruncat insusi Basescu, este greu de spart in astfel de momente.

Atunci cand tensiunea este mare si oamenii sunt pusi sub o anumita presiune, ei tind sa’si aduca aminte mai degraba lucrurile rele care li se intampla si mai putin pe cele bune. Pe cale de consecinta, votul negativ va fi inca o data la putere si va fi decisiv, din cauza nemultumirilor majoritatii oamenilor fata de o stare de fapt pe care timp de 5 ani a patronat’o Traian Basescu.

Ia s’asteptam pana pe 6, sa vedem daca stiu ce spun sau ma fac de ras… 😉

P.S. Crunta si nedreapta soarta si pe poporu’ asta, sa ajunga in 2009 sa aiba la butoanele campaniei electorale doi teleormaneni de’ai mei, pe Liviu Dragnea si Adriean Videanu… 😀 Mari oameni…, uriase caractere…, excelenti finantatori, oameni de afaceri si organizatori…


Spread!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Titanul electoral al chermezelor cu mici calzi şi bere rece la pet”

  1. E cam trist ca oamenii se “prostitueaza” pentru un mic, de parca l-ar mai vedea pana la urmatoarele alegeri. Mai bine emigram. Asa cum am spus suntem un popor de curve, prosti si betivi. Nu ar fi bine sa-i lasam pe ei aici?

  2. Ar fi o idee, dar in acelasi timp ar insemna ca ne’au infrant, iar eu inca mai cred ca un prost sau un betiv nu ma bate decat cel mult la table!… 🙂

  3. Multam ! 🙂 N’o fi ea excelenta, dar ceva- ceva tot o fi de capul ei… 🙂

  4. cred ca daca e vorba de mici si bere in campanie, imaginea ar putea fi asociata mult mai usor cu psd-ul! ai sunt cei care au abundat in astfel de actiuni si vor face la fel si pe viitor. numai asa oameni precum vanghelie pot ajunge primari!

  5. stai linistit ca si psd si pdl au supt la aceeasi tata, au aceleasi apucaturi; deocamdata, psd’ul n’are un Basescu si asta il face mai tolerabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.