6 thoughts on “Voi cu cine votaţi azi? Eu votez cu…”

  1. Vecine, nu-mi place cum gandesti. Eu zic asa: sa dai cu banul intre Crin si Sorin, si pe ala care iese sa-l votezi azi. Iar in turul doi sa votezi cu ala care a intrat in turul doi de pe locul doi. Corect?

  2. Iti dai seama ce spui? Deci nu ii votezi acum pe Crin sau Oprescu, dar vrei sa ti-i bage cineva in turul doi ca atunci sa ii votezi. Prefer sa cred ca glumesti, asa cum iti sta in fire… :))

  3. Sper sa nu adopte prea multa lume atitudinea dvs., nu de alta, dar este solutia care ii da cele mai multe sanse lui Basescu sa mai ia un mandat.

  4. Lilick, eu tocmai v’am spus indirect ca Nu votez nici anul asta, pentru ca nu am pe cine! Chiar nu se prinde nimeni ?!…. 🙂
    Astazi nu votez si e foarte probabil ca nici in turul 2 sa nu votez, pt ca nici Crin , nici Sorin nu vor fi in finala, sa fim seriosi! Era atat de simplu.
    Stiu ca nu va place atitudinea mea, dar e dreptul meu sa spun pas alegerilor inca o data.

  5. Subscriu întru totul la opinia exprimată mai înainte. Crin Antonescu e cel pe care l-am votat. Pentru a accede în turul 2, oricare dintre candidaţi are nevoie de voturi. Atitudinea dumneavoastră, asemănătoare celei a lui Mircea Badea, poate influenţa şi pe alţii sa procedeze la fel.Trebuia ca măcar să n-o faceţi publică. Nu cumva aşa-i sporesc şansele lui Băsescu?

Leave a Reply!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.